• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • SHAKİRA
  • SHAKİRA | Referanslarım
  • 2. Muhteşem Görüşme
  • Onaylı Referans 2. Muhteşem Görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    3,060
    @Shakira hanım’a çokk teşekkür ederim. Bu ikinci görüşmemizdi, her seferinde daha çok etkiliyor. Sohbeti olsun güler yüzü olsun insanı adeta büyülüyor. Kendisi tarif edilemeyecek derecede güzel, çekici ve sempatik bir kadın. Bunların dışında bir o kadar komik gülmekten yorulabilirsiniz, gülmekten sevişemedik desem yeridir. Yatakta her konuda aktif ve tecrübeli, vücudu zaten kitaplara konu olacak derecede güzel, kapıyı açıp sizi karşıladığında ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sohbetinden ve onunla geçirdiğim vakitten ne kadar keyif aldığımı anlatamam, saatler akıp gidiyor. Emin olun evinizde gibi hissedeceksiniz daha önce bu kadar güzel ağırlanmamıştım.
    Görüşmeyi düşünen arkadaşlar doğru adrestesiniz.

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    @Shakira hanım’a çokk teşekkür ederim. Bu ikinci görüşmemizdi, her seferinde daha çok etkiliyor. Sohbeti olsun güler yüzü olsun insanı adeta büyülüyor. Kendisi tarif edilemeyecek derecede güzel, çekici ve sempatik bir kadın. Bunların dışında bir o kadar komik gülmekten yorulabilirsiniz, gülmekten sevişemedik desem yeridir. Yatakta her konuda aktif ve tecrübeli, vücudu zaten kitaplara konu olacak derecede güzel, kapıyı açıp sizi karşıladığında ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sohbetinden ve onunla geçirdiğim vakitten ne kadar keyif aldığımı anlatamam, saatler akıp gidiyor. Emin olun evinizde gibi hissedeceksiniz daha önce bu kadar güzel ağırlanmamıştım.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    25,353
    Tanıtım Konusu Referansları
    Değerli referansınız için çok teşekkür ediyorum 💙. Bir daki görüşeceğimiz güni şimdiden iple çekiyorum….

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kawabanga ve Ryidrug
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • SHAKİRA
  • SHAKİRA | Referanslarım
  • 2. Muhteşem Görüşme
  • 27,823
    Üyeler
    38,836