• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • AÇEYLA HANIM
  • AÇEYLA HANIM | Referanslarım
  • açelya hanım nezaketi
  • Onaylı Referans açelya hanım nezaketi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    1,502
    Ahh Açelya Ah, aklıma hep sen gelicen 🥰, Sabah 09.00 da beni kabul ettiğin için teşekkürler. Karşımda Hollywood artistleri gibi , güleryüzlü, seksi, fit vucudunla, harika parfüm kokunda, giyinişinle, sicak kanliliğınla, Aklım uçtu.. Tertemiz evin, otoparkında olması, evinin mimarisi , ışıklandırma, şarkılar, ikramlar, gülüşlerin, işini aşkla yapman beni benden aldı.. Her zaman bir Alo kadar hizmetindeyim.Tanrıça Açelya Ellerinde köleyim artık ben❤️. Ne dersen o, Ah Açelya ah, beni senden esirgeme hic bir zaman ne olur. En kısa sürede Muhteşem masajina tekrar geliyorum.. Foruma çok teşekkürler sayesinde seni tanıdım. Ahhh Açelya Ahh❤️❤️

Durum
    Sosyal Coin
    26,502
    Tanıtım Konusu Referansları
    Ahh Açelya Ah, aklıma hep sen gelicen 🥰, Sabah 09.00 da beni kabul ettiğin için teşekkürler. Karşımda Hollywood artistleri gibi , güleryüzlü, seksi, fit vucudunla, harika parfüm kokunda, giyinişinle, sicak kanliliğınla, Aklım uçtu.. Tertemiz evin, otoparkında olması, evinin mimarisi , ışıklandırma, şarkılar, ikramlar, gülüşlerin, işini aşkla yapman beni benden aldı.. Her zaman bir Alo kadar hizmetindeyim.Tanrıça Açelya Ellerinde köleyim artık ben❤️. Ne dersen o, Ah Açelya ah, beni senden esirgeme hic bir zaman ne olur. En kısa sürede Muhteşem masajina tekrar geliyorum.. Foruma çok teşekkürler sayesinde seni tanıdım. Ahhh Açelya Ahh❤️❤️
    Teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Arass
    Durum
    Sosyal Coin
    26,502
    Tanıtım Konusu Referansları
    Teşekkür ederim.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • AÇEYLA HANIM
  • AÇEYLA HANIM | Referanslarım
  • açelya hanım nezaketi
  • 27,828
    Üyeler
    38,844
    Konular