selamlar. biraz geç bir referans olacak ama yazmamaktan iyidir.
ağustos ayının sonunda 1 saatlik bir görüşmemiz oldu emel'le. kendisi balıketli sevenlerin hoşlanacağı bir fiziğe sahip, fotoğraflardan da belli zaten.
olumlu taraflar
her şey için teşekkürler @emellpriv.
ağustos ayının sonunda 1 saatlik bir görüşmemiz oldu emel'le. kendisi balıketli sevenlerin hoşlanacağı bir fiziğe sahip, fotoğraflardan da belli zaten.
olumlu taraflar
- çok sıcakkanlı ve sohbeti hoş
- ikramlar konusunda cömert
- evi tertemiz ve binasında park sorunu yok
- iletişim konusunda hem saygılı hem alçakgönüllü
- taleplerinizi dikkate alıyor
- sigara kullanmıyor
- kalçalar müthiş büyük ve dolgun
- oral kusursuz değil ama başarılı
- istekli sevişiyor
- güzellik göreceli elbette ancak yüz güzelliği gibi bir kriteriniz varsa iki kez düşünmenizi tavsiye ederim. bir parça hayal kırıklığı yaşadığımı itiraf etmeliyim.
- fiyat fazla. çok ödeyince ister istemez beklenti artıyor, ki yazdığım ilk maddeyle bağlantılı. bence f/p değil. daha azına daha iyi deneyimler yaşamıştım.
- göğüslerinin kocaman oluşu görüntüde cezbetmişti. bu boyutta sarkık olması çok normal ancak epey sönükler. zannediyorum sık kilo alıp vermekle ortaya çıkan bir sonuç.
- sitenin çevresinde ciddi sokak köpeği sorunu var. karanlıkta araçsız gidecekseniz aman diyeyim. benim arabaya bile saldırdılar.
- cim cif'in ekstra olması normal ancak cob yani vücuda boşalmak dahi ekstra. kondoma boşalmak hoş bir durum değildi.
her şey için teşekkürler @emellpriv.