Onaylı Referans Açılış konuşması

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
32,470
Merhaba forumdaşlar
Forum da fazla referans açan birisi degilim ama bu referansı açmazsam sevgili @Olga ya haksızlık etmiş olurdum.
İletişim sorunsuz.
Ulaşım kendi aracımla gittim park sorunu yok.
Konumuza gelirsek herseyiyle harika bir programdı yeni geldigini belirtmesine ragmen evi derli toplu tertemiz di. Viski eşliğinde kendisiyle harika 2 saat zaman geçirdim.
Fazla detay vermiycem yoksa sabaha kadar yazamam
Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Merhaba forumdaşlar
Forum da fazla referans açan birisi degilim ama bu referansı açmazsam sevgili @Olga ya haksızlık etmiş olurdum.
İletişim sorunsuz.
Konumuza gelirsek herseyiyle harika bir programdı yeni geldigini belirtmesine ragmen evi derli toplu tertemiz di. Viski eşliğinde kendisiyle harika 2 saat zaman geçirdim.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,028
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba forumdaşlar
İletişim sorunsuz.
Yine beklerim güzel insan 🫶🏻

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: John coffey
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye