Onaylı Referans Afrodit Ankara ile harika saatler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
31,226
Merhabalar arkadaşlar.

Geçtiğimiz hafta, güzel @Afrodit ile görüştüm. Ankara'da kaldığım otele çağırmıştım. Yine hazırlanıp gelmiş canım benim. Nedense bu sefer daha da bir güzel, çekici geldi bana. Tabi benim libido tavan yaptı.

Geçtiğimiz süre boyunca kilo vermiş, daha da bir güzelleşmiş. İlk andan itibaren yapıştık birbirimize. Çok çok sarıldık. Nefis ön sevişme ile başladık. Orallarla devam ettik. Pozisyon zenginliğiyle bitirdik.

Harika anlardı. Kendine çok iyi bak canım @Afrodit.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Merhabalar arkadaşlar.

Geçtiğimiz hafta, güzel @Afrodit ile görüştüm. Ankara'da kaldığım otele çağırmıştım. Yine hazırlanıp gelmiş canım benim. Nedense bu sefer daha da bir güzel, çekici geldi bana. Tabi benim libido tavan yaptı.

Geçtiğimiz süre boyunca kilo vermiş, daha da bir güzelleşmiş. İlk andan itibaren yapıştık birbirimize. Çok çok sarıldık. Nefis ön sevişme ile başladık. Orallarla devam ettik. Pozisyon zenginliğiyle bitirdik.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,235
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar arkadaşlar.

@ConcepcionDelChile ;
Uzun zaman sonra tekrar seni gördüğüme çok memnun oldum. Tatlımsın,kendin kadar tatlı referansın ve tekrar tercihin için teşekkürler 💋
Seninle vakit geçirmek benim içinde çok keyifliydi.
Tekrar görüşmek dileğiyle, sevgilerimle 💋🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ConcepcionDelChile
27,864
Üyeler
38,881
Konular
174,860
Yeni Üye