Onaylı Referans Alya ile...

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
5,696
Dün öğlen paylaştığı fotosunu görüp hemen yazdım @Alya Demirel e. 1,5 saat içinde yanında buldum kendimi. Bu çıtır güzellik çok içten ve hoşsohbet aynı zamanda sevişirken de alev alıyor resmen. Gözlerini kapatıp kendinden geçmesi de müthiş.
Teşekkürler fıstık, yine görüşeceğiz.❤️❤️❤️

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Dün öğlen paylaştığı fotosunu görüp hemen yazdım @Alya Demirel e. 1,5 saat içinde yanında buldum kendimi. Bu çıtır güzellik çok içten ve hoşsohbet aynı zamanda sevişirken de alev alıyor resmen. Gözlerini kapatıp kendinden geçmesi de müthiş.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
26,352
Tanıtım Konusu Referansları
Teşekkür ederim canımm. anlık yapılan programları çok seviyorum bence daha keyifli oluyor. çok güzel vakit geçirdik. zamanı bile unuttuk 😅
ne zaman istersen burdayım aşkım 💋💋💋

Beğenenler:
27,831
Üyeler
38,850
Konular
174,810
Yeni Üye