• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Anadolu Yakası Otel
  • Anadolu Yakası Otel

Durum
    Sosyal Coin
    1,923
    Herkese iyi geceler. Gizlilik benim için önemli olduğu için, çok istesem de Otel programlarını kimlik kaydından dolayı tercih etmiyorum. Ancak siz forumdaşlar ve pemişlerin Anadolu yakasında kayıt esnasında sorun yaşamayacağım, bildiğiniz oteller varmı acaba?
    Şimdiden teşekkür ederim 👋

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    12,633
    Herkese iyi geceler. Gizlilik benim için önemli olduğu için, çok istesem de Otel programlarını kimlik kaydından dolayı tercih etmiyorum. Ancak siz forumdaşlar ve pemişlerin Anadolu yakasında kayıt esnasında sorun yaşamayacağım, bildiğiniz oteller varmı acaba?
    Şimdiden teşekkür ederim 👋
    Bu soruyu sanırım dün Bi arkadaş daha sormuştu. Durumu şöyle açıklayacak olursam forumdaki gördüğüm kadarıyla birçok pembiş 4 ya da 5 yıldızlı otelleri tercih ediyor haklı olarak (2 ve 3 yıldızlı otellerde kimlik vermek zorunluluğu yoktur diye düşünüyorum emin olmamakla birlikte). Bu otellerde de güvenlik açısında kimlik vermemek gibi bir durum söz konusu değil bu hem sizin güvenliğiniz açısından hemde pembişlerin açısından *çünkü günümüzde kadınlara yönelik şiddette arttığından dolayı. Örnek verecek olursam ben bellboy olarak bir otelde çalışıyorum odalara misafir olarak gelen birden fazla hanımefendiyi odadan adeta kurtarmak zorunda kaldığım durumlar olmuştu. Genel tabiriyle bu hem sizin açınızdan hemde pembişlerin açısından sıkıntı yaratacak durumlar oluşturuyor. Tüm bunlara rağmen bu otelleri ziyaret etmek sizin takdirinize kalmış.
    İyi geceler dilerim. 😅

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Keladam, Hawkeye ve bulentersoz
    Durum
    Sosyal Coin
    1,923
    Bu soruyu sanırım dün Bi arkadaş daha sormuştu. Durumu şöyle açıklayacak olursam forumdaki gördüğüm kadarıyla birçok pembiş 4 ya da 5 yıldızlı otelleri tercih ediyor haklı olarak (2 ve 3 yıldızlı otellerde kimlik vermek zorunluluğu yoktur diye düşünüyorum emin olmamakla birlikte). Bu otellerde de güvenlik açısında kimlik vermemek gibi bir durum söz konusu değil bu hem sizin güvenliğiniz açısından hemde pembişlerin açısından *çünkü günümüzde kadınlara yönelik şiddette arttığından dolayı. Örnek verecek olursam ben bellboy olarak bir otelde çalışıyorum odalara misafir olarak gelen birden fazla hanımefendiyi odadan adeta kurtarmak zorunda kaldığım durumlar olmuştu. Genel tabiriyle bu hem sizin açınızdan hemde pembişlerin açısından sıkıntı yaratacak durumlar oluşturuyor. Tüm bunlara rağmen bu otelleri ziyaret etmek sizin takdirinize kalmış.
    İyi geceler dilerim. 😅
    Teşekkür ederim

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: ALBASTI
    Durum
    Sosyal Coin
    35,402
    Her otelin kayıt yapma zorunluluğu vardır. Kayıtsız kalmak daha büyük tehlikedir. Otelde olabilecek her türlü olumsuz durumda başın ağrır. Ülkede yaşanan olaylara bakarak konuşacak olursak hiçbir pembiş tanımadığı ve kayıtsız bir şekilde otele giren biriyle görüşeceğini sanmıyorum.

Durum
    Sosyal Coin
    5,162
    Kayıttan ziyade her bolge il ilçe vs için giriş çıkışı rahat , problem yasatmayan , hijyen ve fiziki şartları yeterli olan f/p oranı iyi yani gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek ve pembislerin de rahat edebileceği oteller suitler vs hangileridir , bunlar yazılsa daha güzel olur zannımca

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: bulentersoz
    Durum
    Sosyal Coin
    35,402
    Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Hawkeye ve santis
    Durum
    Sosyal Coin
    18,959
    Anadolu yakasinda 216 suites ve City loft gruplarina bakabilirsiniz

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    13,616
    Otellerdeki girişte yapılan kayıt sistemi direkt olarak istanbul emniyet müdürlüğünün sistemi bunu biliyor muydunuz. Yani kayıt yaptırdığınızda otelin sisteminde değil direkt olarak emniyetin sisteminde kaydınız görünüyor, saklanıyor. Odanıza bir kadın geldiğinde de aynı sisteme kayıt oda numarası ile yapılıyor ve bu kayıtlar silinmiyor. Aslında emniyet ne yapıldığını açıkça biliyor ve kayd ediyor. Bildiğiniz üzere bu iş de yasal bir iş değil ülkemizde. Yarın birgün bu kayıtlar herkesin önüne konabilir. Bilgi güvenliğinin ayağa düştüğü, herkesin bilgilerinin internette dolaştığı bir ülkede yaşıyor olduğumuzu da düşünürsek bu kayıtların da yarın birgün bir yerlere sızmayacağının kim garantisini verebilir? Şahsi tavsiyem otel tercih etmemenizdir.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Anadolu Yakası Otel
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular
    174,778
    Yeni Üye