Ankarada x li sitede Buse&Furkan ile görüşme talep ettim. Buse hanım kabul etti. 2 saatlik bi görüşme sonunda foruma davet ettim. Kesinlikle tavsiye edecegim bi bayan. @BUSEFRKAN teşekkür ediyorum.
Ben de tam, umarım Furkan da gelmemiştir diyecektimbuseyi anladıkta furkan ne iş hocam, ücret nasıldı biraz daha detay alsak![]()
Kusura bakmayında iyi halt ettiniz sonra Ankara’da neden fiyatlar yükseliyor bravoAnkarada x li sitede Buse&Furkan ile görüşme talep ettim. Buse hanım kabul etti. 2 saatlik bi görüşme sonunda foruma davet ettim. Kesinlikle tavsiye edecegim bi bayan. @BUSEFRKAN teşekkür ediyorum.
Kondom şartı varmı idiAnkarada x li sitede Buse&Furkan ile görüşme talep ettim. Buse hanım kabul etti. 2 saatlik bi görüşme sonunda foruma davet ettim. Kesinlikle tavsiye edecegim bi bayan. @BUSEFRKAN teşekkür ediyorum.
Bu foruma guris sonrası fiyat artışı sadece Ankara için geçerli değilKusura bakmayında iyi halt ettiniz sonra Ankara’da neden fiyatlar yükseliyor bravo![]()
![]()
Dediğim tam olarak bu işte forum dışında görüşün ama forumu anlatmayın normal görüşün çıkın dostum sonra biz kendi kendimize ediyoruz fiyatlar yükseldi diyeBu foruma guris sonrası fiyat artışı sadece Ankara için geçerli değil
Xten tanışıp gorusuyorsun 5k foruma üye oluyor 1 ay sonra bir bakıyorsun 8k
Maalesef durum bu
Merhaba kondom şartı varmı idi buse furkan çiftindeAnkarada x li sitede Buse&Furkan ile görüşme talep ettim. Buse hanım kabul etti. 2 saatlik bi görüşme sonunda foruma davet ettim. Kesinlikle tavsiye edecegim bi bayan. @BUSEFRKAN teşekkür ediyorum.
Kamikaze işi sıkıntıDediğim tam olarak bu işte forum dışında görüşün ama forumu anlatmayın normal görüşün çıkın dostum sonra biz kendi kendimize ediyoruz fiyatlar yükseldi diye
Ankarada o iş zor hocam böyle herkesi foruma davet etmekle kendi ayağımıza sıkıyoruz kusura bakmayın da bir kaç tane kişiye yaranacağım diyeKamikaze işi sıkıntı
Daha sağlam dayanışma lazım![]()