• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • AÇEYLA HANIM
  • AÇEYLA HANIM | Referanslarım
  • Anlatılmaz yaşanır
  • Onaylı Referans Anlatılmaz yaşanır

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    4,613
    Açelya hanım’la iki gün önce kendi evinde görüşme fırsatım oldu. Kendisini kuşlu siteden bulmama rağmen forum üyesi olduğunu yeni öğrendim. Açelya hanım fiziği, yüz güzelliği özellikle gözleriyle insanın içini ilk dakikadan eritmeye yetiyor zaten. Muhabbeti ve misafirperverliği on numara bir insan. Yatak odası detaylarına çok girmek istemiyorum ama son aylarda birlikte olmaktan en çok zevk aldığım kişi oldu gerçekten. Tekrarı için sabırsızlanıyorum

Durum
    Sosyal Coin
    18,185
    Açelya hanım’la iki gün önce kendi evinde görüşme fırsatım oldu. Kendisini kuşlu siteden bulmama rağmen forum üyesi olduğunu yeni öğrendim. Açelya hanım fiziği, yüz güzelliği özellikle gözleriyle insanın içini ilk dakikadan eritmeye yetiyor zaten. Muhabbeti ve misafirperverliği on numara bir insan. Yatak odası detaylarına çok girmek istemiyorum ama son aylarda birlikte olmaktan en çok zevk aldığım kişi oldu gerçekten. Tekrarı için sabırsızlanıyorum
    Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: AÇELYA HANIM

dede

Sosyal Forum
    Durum
    Sosyal Coin
    171,691
    Referansınız için her iki tarafa teşekkür ederim.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: AÇELYA HANIM ve Avtandil
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • AÇEYLA HANIM
  • AÇEYLA HANIM | Referanslarım
  • Anlatılmaz yaşanır
  • 27,829
    Üyeler
    38,844