• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • ASYA ANKARA
  • ASYA ANKARA | Referanslarım
  • Antep Fıstığı
  • Onaylı Referans Antep Fıstığı

• Konbuyu başlatan dohan
    • Başlangıç tarihi
    • Okuma süresi: 0:15
    Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    7,760
    @Asya06 Davetimi kırmayıp misafirim olan Asya ya teşekkürlerimi iletiyorum. Kibar ve net iletişimi , sıcak ve içten saatlerin en başından habercisi gibiydi zaten. Sevgili antep fıstığı 🌸 çok tatlısın , BİLEEESİNNN 😉 . Mutluluklar hep gönlünde ve sevdilklerinle olsun.

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    @Asya06 Davetimi kırmayıp misafirim olan Asya ya teşekkürlerimi iletiyorum. Kibar ve net iletişimi , sıcak ve içten saatlerin en başından habercisi gibiydi zaten. Sevgili antep fıstığı 🌸 çok tatlısın , BİLEEESİNNN 😉 . Mutluluklar hep gönlünde ve sevdilklerinle olsun.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    7,760
    Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.
    Teşekkürler forum yönetimi 👍

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    21,427
    Tanıtım Konusu Referansları
    Hayatım güzel davetin için çok teşekkür ederim güzel geceydi hersey için tekrar çok teşekkür ederim seviliyorsun kalbi güzel insan😘😘🥰

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • ASYA ANKARA
  • ASYA ANKARA | Referanslarım
  • Antep Fıstığı
  • 27,823
    Üyeler
    38,836
    Konular
    174,731