Onaylı Referans @Asya06 Ankaranın Ateşli Partner Tavsiye Ederim

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,049
@Asya06 Asya Hanım Samimiyetin, doğal olman, sıcak enerjin sana karşı koymak çok zor. İyiki tanıdım Çok hızlı iletişim kurduk biraz geçte olsa buluştuk halen unutamıyorum.. oral ve sevişme konusunda çok istekli. Fit fiziği, büyük ve seksi göğüsleri, biçimli kalçaları ve güzel teniyle beni mest etti kendisi. Sohbeti, muhabbeti, yataktaki kıvraklığı, öpüşmesi, sevişmesi, 69 daki o bal tadı unutmak mümkün değil.
NOT: Tavsiye ederim anlatılamaz yaşanır

Moderatör tarafında düzenlendi:

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Asya06 Asya Hanım Samimiyetin, doğal olman, sıcak enerjin sana karşı koymak çok zor. İyiki tanıdım Çok hızlı iletişim kurduk biraz geçte olsa buluştuk halen unutamıyorum.. oral ve sevişme konusunda çok istekli. Fit fiziği, büyük ve seksi göğüsleri, biçimli kalçaları ve güzel teniyle beni mest etti kendisi. Sohbeti, muhabbeti, yataktaki kıvraklığı, öpüşmesi, sevişmesi, 69 daki o bal tadı unutmak mümkün değil.
NOT: TAVSİYE EDERİM ANLATILAMAZ YAŞANIR

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
21,427
Tanıtım Konusu Referansları
NOT: Tavsiye ederim anlatılamaz yaşanır
Referans için çok teşekkür ederim uzun geceydi unutulmazdi kalbin kadar yüreğinde çok güzel değerlisin bitanem tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,820
Yeni Üye