• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • ASYA ANKARA
  • ASYA ANKARA | Referanslarım
  • Asyayi çok eski tanırım
  • Onaylı Referans Asyayi çok eski tanırım

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    1,092
    Asyayla eskiden beri tanışıklıgimiz var ilk görüşmede gecelik görüştük daha sonra aonra sürekli görüştük son bı kaç aydır işim sebebiyle il dışında olduğum için görüşemedik ama şöyle soylim asyayla olduğunuzda her dakikanin hakkını alırsınız güzellik fizik cana yakınlık hepsi bir arada beni burdan beni tanıması zor umarım tanır deprem zamanı bile beni merak edip yazıp konusmuslugumuz var insanlıkli umarım yakın zamanda seni tekrardan görürüm. @Asya06

Son düzenleme:

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Asyayla eskiden beri tanışıklıgimiz var ilk görüşmede gecelik görüştük saha aonra sürekli görüştük son bı kaç aydır işim sebebiyle il dışında olduğum için görüşemedik ama şöyle soylim asyayla olduğunuzda her dinin hakkını alırsınız güzellik fizik cana yakınlık hepsi bir arada beni burdan beni tanıması zor umarım tanır deprem zamanı bile beni merak edip yazıp konusmuslugumuz var insanlıkli umarım yakın zamanda seni tekrardan görürüm.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    21,427
    Tanıtım Konusu Referansları
    Asyayla eskiden beri tanışıklıgimiz var ilk görüşmede gecelik görüştük daha sonra aonra sürekli görüştük son bı kaç aydır işim sebebiyle il dışında olduğum için görüşemedik ama şöyle soylim asyayla olduğunuzda her dakikanin hakkını alırsınız güzellik fizik cana yakınlık hepsi bir arada beni burdan beni tanıması zor umarım tanır deprem zamanı bile beni merak edip yazıp konusmuslugumuz var insanlıkli umarım yakın zamanda seni tekrardan görürüm. @Asya06
    Ooo baya zaman geçti hatırlıyor gibiyim seni bu platformda görmek ne hoş çok tsk ederim unutulmamak çok güzel insanlar benim için çok kıymetli hepimiz olumsuz şeyler yaşarız iyisindir umarım tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘😘😍😍

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Oktayca
    Durum
    Sosyal Coin
    46,930
    Kısa paylaşım için teşekkürler tebrikler sizlere sağlıklı sevişmeler dilerim. 🥰

Beğenenler:
    • Sevdim
    Tepkiler: Asya06
    Durum
    Sosyal Coin
    1,092
    Ooo baya zaman geçti hatırlıyor gibiyim seni bu platformda görmek ne hoş çok tsk ederim unutulmamak çok güzel insanlar benim için çok kıymetli hepimiz olumsuz şeyler yaşarız iyisindir umarım tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘😘😍😍
    Bencede hatırlaman gerekiyor çünkü defalarca görüştük her halinle ...inan aklımdan çıktığın yok Ankara'ya dönüş yaptım umarım en kısa zamanda yine yanına gelicem 🙂🙂

Beğenenler:
    • Sevdim
    Tepkiler: Asya06
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • ASYA ANKARA
  • ASYA ANKARA | Referanslarım
  • Asyayi çok eski tanırım
  • 27,829
    Üyeler
    38,844