• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • PENDİK AZRA
  • PENDİK AZRA | Referanslarım
  • Azra ile iyiki tanıştık 🥰
  • Onaylı Referans Azra ile iyiki tanıştık 🥰

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    17,975
    Merhaba Arkadaşlar,

Bugün daha önceden denk gelemediğim sevgili @Pendik.Azra ile tanışma şansını yakaladım, Kendisine mesajımı gönderdim ve şansıma müsaitti, hızlıca programımızı yaptık 💌

Lokasyon olarak ben aracımla gittim, çevrede park edecek yerlerin mevcut olduğu, giriş ve çıkışta sorun yaşamadığım hoş bir site 📍

Azra nın da bilgi vermesi ile kapısına ulaştım, kapı açıldığında çok hoş bir hanım ile karşılaştım 😍 nasıl anlatsam, bir kere çok sempatik biri 🫠 çok tatlı biri 🍬, etkilenmemek mümkün değil, hele o güzel gözleri 🧿🧿, hoş sohbeti , çekici hatları , mıknatıs misali çekiyor sizi 🧲 ayrıca da son derece de donanımlı, harika sohbeti de ayrı bir zevkti benim için ☺️

Bu arada minik bir de köpeği var, unutmadan söyleyeyim, ben bu tatlı köpek ile de ayrıca ilgilendim, zaten çok severim 🐩😊

Azra çok iyi bir misafirperver, ikramları olsun, herşeyiyle kendi evimde gibi hissettim 🏩

Efendim özel anlarda ise Azra çok istekli, iyi bir iletişim, güzel bir ten uyumu , ben öpmelere doyamadım kendisini , yaşattığı sihirli anlar için tekrar tekrar teşekkür ediyorum 🪄🔮🔥🥰

Yeniden görüşmek dileğiyle Azra, kucak dolusu sevgiler 💐💐💐🥰

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Merhaba Arkadaşlar,

Bugün daha önceden denk gelemediğim sevgili @Pendik.Azra ile tanışma şansını yakaladım, Kendisine mesajımı gönderdim ve şansıma müsaitti, hızlıca programımızı yaptık 💌

Lokasyon olarak ben aracımla gittim, çevrede park edecek yerlerin mevcut olduğu, giriş ve çıkışta sorun yaşamadığım hoş bir site 📍

Azra nın da bilgi vermesi ile kapısına ulaştım, kapı açıldığında çok hoş bir hanım ile karşılaştım 😍 nasıl anlatsam, bir kere çok sempatik biri 🫠 çok tatlı biri 🍬, etkilenmemek mümkün değil, sonra güzel gözleri, hoş sohbeti , çekici hatları , mıknatıs misali çekiyor sizi 🧲 ayrıca da son derece de donanımlı, harika sohbeti de ayrı bir zevkti benim için ☺️

Bu arada minik bir de köpeği var, unutmadan söyleyeyim, ben bu tatlı köpek ile de ayrıca ilgilendim, zaten çok severim 🐩😊

Azra çok iyi bir misafirperver, ikramları olsun, herşeyiyle kendi evinde gibi hissettim 🏩

Efendim özel anlarda ise Azra çok istekli, iyi bir iletişim, güzel bir ten uyumu , ben öpmelere doyamadım kendisini , yaşattığı sihirli anlar için tekrar tekrar teşekkür ediyorum 🪄🔮🔥🥰

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    4,008
    Tanıtım Konusu Referansları
    Merhaba Arkadaşlar,

Azra nın da bilgi vermesi ile kapısına ulaştım, kapı açıldığında çok hoş bir hanım ile karşılaştım 😍 nasıl anlatsam, bir kere çok sempatik biri 🫠 çok tatlı biri 🍬, etkilenmemek mümkün değil, hele o güzel gözleri 🧿🧿, hoş sohbeti , çekici hatları , mıknatıs misali çekiyor sizi 🧲 ayrıca da son derece de donanımlı, harika sohbeti de ayrı bir zevkti benim için ☺️

Azra çok iyi bir misafirperver, ikramları olsun, herşeyiyle kendi evimde gibi hissettim 🏩

Her zaman beklerim

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: thata ve Surpriselove
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • PENDİK AZRA
  • PENDİK AZRA | Referanslarım
  • Azra ile iyiki tanıştık 🥰
  • 27,830