• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BEGÜM
  • BEGÜM | Referanslarım
  • bayram şekerinin en lezzetlisi 🍭🍭🍭
  • Onaylı Referans bayram şekerinin en lezzetlisi 🍭🍭🍭

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    10,444
    Merhabalar , dün gece Begüm hanımla muhteşem bir 4 saat geçirdik. Acayip bir enerjisi, dişiliği, sohbeti ,kişiliği , dobralıgı ve kibarlığı , güzelliği olan tertemiz bir hanımla tanıştım. İyikide tanışmışım ve misafirim olmuş. Seanslarımız dopdolu ve karşılıklı zevkliydi. Kendisi ön sevişme dakikalarını aceleye getirmiyor ve seviyor . Pozisyon zenginliği var. Vücudu çok estetik ve bu durumun partnerine önemli bir keyif katıyor. Bende çok önemli bir yeri oldu kendisinin. Şiddetle tavsiye ederim bu güzelliği yakından görün…

Ekli dosyalar

• IMG_0650.jpeg
      IMG_0650.jpeg
      105.3 KB · Görüntüleme: 0

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Merhabalar , dün gece Begüm hanımla muhteşem bir 4 saat geçirdik. Acayip bir enerjisi, dişiliği, sohbeti ,kişiliği , dobralıgı ve kibarlığı , güzelliği olan tertemiz bir hanımla tanıştım. İyikide tanışmışım ve misafirim olmuş. Seanslarımız dopdolu ve karşılıklı zevkliydi. Kendisi ön sevişme dakikalarını aceleye getirmiyor ve seviyor . Pozisyon zenginliği var. Vücudu çok estetik ve bu durumun partnerine önemli bir keyif katıyor. Bende çok önemli bir yeri oldu kendisinin. Şiddetle tavsiye ederim bu güzelliği yakından görün…

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    27,159
    Tanıtım Konusu Referansları
    Çok teşekkür ederim bu güzel referansın için benim için de öyleydi çok güzel bir geceydim her şey çok güzeldi misafirperverliğin için ben teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle ♥️♥️

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Eczmali
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BEGÜM
  • BEGÜM | Referanslarım
  • bayram şekerinin en lezzetlisi 🍭🍭🍭
  • 27,829
    Üyeler
    38,844