selamlar
2 gün önce kendisiyle yazışmanın ardından , ertesi güne randevulaştık.
bundan evvel bir girişimim olmuştu ama görüşememiştik.
bomonti taraflarında düzgün bir daire de ağırlıyor sizi.
dolgun , uzun saçlı , dolgun da memelere sahip. ses tonu HARİKA. sohbeti iletişimi , uyum yakalayabilirseniz gayet hoş , yerinde.
ben buradayım diyen hatunlardan. evde kedisi var ; ben sevmem ama bu kedi sizinle ilgilenmiyor hiç.
iki saatlik görüşmemiz sohbetle başladı. hava çok sıcak. soğuk su bile rahatlamaya yetmiyor , öyle bir hava... akşam olmasına rağmen.
ılık-soğuk bir duşun ardından ilk seansımızı oralla moda girdikten sonra çok uzamadan tamamlıyoruz.
verilen arada daha derin sohbet , arada kesiyorum hatunu. teni güzel , bakımlı , temiz bir kadın...
ikinci round için içerilere geçiyoruz yeniden. bu defa daha uzun oralla moda giriyorum. önce missio , ardından doggy...
sıcakta performansı devam ettirmek çok zor... çok dayanamadan bitiriyoruz.
kendisine @Burçin beni ağırladığı için teşekkür ediyorum.
esenlikler...
2 gün önce kendisiyle yazışmanın ardından , ertesi güne randevulaştık.
bundan evvel bir girişimim olmuştu ama görüşememiştik.
bomonti taraflarında düzgün bir daire de ağırlıyor sizi.
dolgun , uzun saçlı , dolgun da memelere sahip. ses tonu HARİKA. sohbeti iletişimi , uyum yakalayabilirseniz gayet hoş , yerinde.
ben buradayım diyen hatunlardan. evde kedisi var ; ben sevmem ama bu kedi sizinle ilgilenmiyor hiç.
iki saatlik görüşmemiz sohbetle başladı. hava çok sıcak. soğuk su bile rahatlamaya yetmiyor , öyle bir hava... akşam olmasına rağmen.
ılık-soğuk bir duşun ardından ilk seansımızı oralla moda girdikten sonra çok uzamadan tamamlıyoruz.
verilen arada daha derin sohbet , arada kesiyorum hatunu. teni güzel , bakımlı , temiz bir kadın...
ikinci round için içerilere geçiyoruz yeniden. bu defa daha uzun oralla moda giriyorum. önce missio , ardından doggy...
sıcakta performansı devam ettirmek çok zor... çok dayanamadan bitiriyoruz.
kendisine @Burçin beni ağırladığı için teşekkür ediyorum.
esenlikler...