Bugün hizmetçiyim. Böyle fantezilerin var mıydı? Beni böyle bir kostümle mi istiyorsun?
İstiyor musun? Arkadan fotoğrafımı gönderebilirim.
İyi keyifler canım yakışmışBugün hizmetçiyim. Böyle fantezilerin var mıydı? Beni böyle bir kostümle mi istiyorsun?
Yine kostümler mükemmel olmuşBugün hizmetçiyim. Böyle fantezilerin var mıydı? Beni böyle bir kostümle mi istiyorsun?
Ben çok isterdim. Hele bu kostümle birde mutfakta süper olurdu....Bugün hizmetçiyim. Böyle fantezilerin var mıydı? Beni böyle bir kostümle mi istiyorsun?
İyi fikir.Ben çok isterdim. Hele bu kostümle birde mutfakta süper olurdu....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BeğendimBugün hizmetçiyim. Böyle fantezilerin var mıydı? Beni böyle bir kostümle mi istiyorsun?
Beğendim![]()
Sexy loveBugün hizmetçiyim. Böyle fantezilerin var mıydı? Beni böyle bir kostümle mi istiyorsun?
Ooo.Yine kostümler mükemmel olmuşarkdanda gelsin resim
![]()
Güzel yakından görüp incelemek lazımBugün hizmetçiyim. Böyle fantezilerin var mıydı? Beni böyle bir kostümle mi istiyorsun?
Beğenmedin mi? Neden?Hiç bir partnerimi böyle bir kostüm (meslek kostümleri)ile görmek istemem...
Güzel kalçaları keşke görseydik![]()
Meslek kostümleri ve özellikle liseli kostümünü o mesleği yapanlara saygısızlık olarak görüyorum ..Beğenmedin mi? Neden?
Cevabınız için teşekkür ederim. Ne demek istediğinizi anlıyorum. Size katılıyorum. Ben de diğer kostümleri tercih ederim. Eğilmeyi, personel ve hizmetçi kostümlerini sevmiyorum. Daha bağımsız rolleri ve baskın bir hanımefendinin kostümlerini tercih ederim. Çok sayıda yeni çıplak fotoğraf çekiyorum. Ben de aktif ve reklamcıyım. Sanırım bu belli oluyor. Ama erkekler çok şımartılmışlardır.Teşekkürler. Yorumunuz benim için çok önemliMeslek kostümleri ve özellikle liseli kostümünü o mesleği yapanlara saygısızlık olarak görüyorum ..
Bu benim kişisel görüşüm..
Halbuki ki; Size yakışan,sexi gösteren o kadar çok kostüm var ki...
Olumlu dönüşünüz için teşekkür ediyorum..Cevabınız için teşekkür ederim. Ne demek istediğinizi anlıyorum. Size katılıyorum. Ben de diğer kostümleri tercih ederim. Eğilmeyi, personel ve hizmetçi kostümlerini sevmiyorum. Daha bağımsız rolleri ve baskın bir hanımefendinin kostümlerini tercih ederim. Çok sayıda yeni çıplak fotoğraf çekiyorum. Ben de aktif ve reklamcıyım. Sanırım bu belli oluyor. Ama erkekler çok şımartılmışlardır.Teşekkürler. Yorumunuz benim için çok önemli![]()