• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BERENSU
  • BERENSU | Referanslarım
  • @berensu ile harika 3 saat
  • Onaylı Referans @berensu ile harika 3 saat

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    8,661
    Bi kaç gün önce @berensu hanımla 3 saatlik incall görüşme yaptık.Kendisi beni çok güzel ağırladı. Çok sevecen ve konuşkan biri harika vakit geçirdik. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım diyebilirim :) yatak konusuna gelirsek ne anlatsam az kalır muhteşemdi aşırı derecede memnun kaldım fiziği harika. Kendisine çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle :)

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Bi kaç gün önce @berensu hanımla 3 saatlik incall görüşme yaptık.Kendisi beni çok güzel ağırladı. Çok sevecen ve konuşkan biri harika vakit geçirdik. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım diyebilirim :) yatak konusuna gelirsek ne anlatsam az kalır muhteşemdi aşırı derecede memnun kaldım fiziği harika. Kendisine çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle :)

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    8,287
    Sevişmenize sağlık, yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Mati92
    Durum
    Sosyal Coin
    10,436
    Tanıtım Konusu Referansları
    Canım teşekkür ederim yorum için çok memnun oldum tanıştığımıza herzaman beklerim❤️

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: dede ve Mati92
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BERENSU
  • BERENSU | Referanslarım
  • @berensu ile harika 3 saat
  • 27,823
    Üyeler
    38,836