- İstatistikte sabit
- Boy
- 160+
- Kilo
- 50+
- Göğüs Ölçüsü
- 80+
- Bel Ölçüsü
- 60+
- Kalça Ölçüsü
- 90+
- Göz Rengi
- Yeşil
- Saç Rengi
- Kumral
- Ten Rengi
- Buğday
- Beden Tipi
- Normal (normal)
- Görüşme Yeri
- Otel
- Size Gelen
- Şehir Dışı Program
- Evet
- Anlık Randevu
- Müsait Anlık
- Müsait Günlük
- Alkol
- Kullanmıyor
- Sigara
- Kullanıyor
- Yabancı Dil
- İngilizce (English)
- Grup Görüşme
- Anlaşmaya Bağlı
- Standart Verilen Hizmetler
- Oral Sex
- Kondomlu Oral
- Kondomsuz Oral
- Ağza Boşalma
- Yüze Boşalma
- Vücuda Boşalma
- Deep French Kissing
- Soft Sex
- Kız Arkadaş Deneyimi
- Seans Sınırı Yok
- 69
- Öpüşme
- Extra Verilen Hizmetler
- Yutma
- Hard Sex
- Ayak Fetişi
- Group Sex
- Sex Oyuncaklarını Kullanma
- İletişim
- Yazışma - Whatsapp
- Yazışma - Forum
Kullanıcı adı: BESTE
İsim (Name): BESTE
Yaş (Age) : 27
Şehir (City) : 35 İzmir
Semt (District) : Karabağlar
Boy (length): 167
Kilo (Weight): 60
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Yeşil
Saç Rengi (Hair Color): Kumral
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Normal (Normal)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall Görüşme yapmıyorum (İncall I'm not making a call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem. (I do not use it, you can use it with me, I do not accompany it.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): OWO (Kondomsuz Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Yutma (Swallowing9, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys)
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 0 (501) 365 99 61

Hakkımda (About Me): Merhaba ben BESTE …
İzmir merkezde yaşıyorum,
27 yaşındayım, boyum 1.67 kilom 60 profilde ne görüyorsanız doğal halim resimlerimde shop kullanmıyorum. Sevişmeyi ve sex yapmayı çok seven yuvarlak kalçalı, yemyeşil gözlü, tatlış bir İzmir kadınıyım, Sevgili tadında karşılıklı keyif aldığımız görüşmeleri tercih ediyorum, özellikle oral sex yapmayı ve yaptırtmayı çok severim, kalçalarıma çok güveniyorum ve dogy pozisyonunda çok iddalıyım

Her gün 21-06 arası yani gece müsaitim, Genellikle 1-2 gün öncesinden randevu oluşturuyor ve randevuyu kesinleştirmek için mesafeye göre taksi ücretimi talep ediyorum…
Kendi yerim yok dolayısı ile sadece 4ve5* otellerde sınırsızca son derece kaliteli, uzun ve oldu bittiye getirmeden sevgili tadında değil gerçekten sevgiliymiş gibi görüşmeler yapıyorum…
ayrıca öyle seansmış cartmış curtmuş yok 2 saatlik bile görüşsek keyifle skordan bağımsız sevişiyoruz
ücretlerime cim,cof,owo,cob dahil ve extra ücret talebim yok yani tamamen karşılıklı neden zevk almak istersek…
Ücretlerim
2 saat (sınırsız seans) — 9000tl
3 saat (sınırsız seans) — 12000tl
4 saat (sınırsız seans) — 15000tl
6 saat (sınırsız seans) — 18000tl
21-06 9 saat (sınırsız seans) — 22000tl
Ücretlerime taksi dahil değil, otelin yerine göre değişiyor ve randevunuzu kesinleştirmek için önden talep ediyorum..
Hijyenik ve temiz beyler öncelikli tercihim.
her ödeme yapanla görüşmüyorum karşılıklı beğeni keyifli bir sexin anahtarı diye düşünüyorum..
..Hpv ile karşılaşırsam görüşmeyi hemen sonlandırıyor ve kesinlikle ücret iadesi yapmıyorum..
Lütfen sadece watsapptan mesaj atın, ailem ile yaşadığım ve konuşma için müsait olmadığımdan normalden yada watsapptan arama yapmayın cevaplamıyor ve arayan beyleride düşünmeden engelliyorum…
Keyifli forumlar
Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki

Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): BESTE
Yaş (Age) : 27
Şehir (City) : 35 İzmir
Semt (District) : Karabağlar
Boy (length): 167
Kilo (Weight): 60
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Yeşil
Saç Rengi (Hair Color): Kumral
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Normal (Normal)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall Görüşme yapmıyorum (İncall I'm not making a call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem. (I do not use it, you can use it with me, I do not accompany it.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): OWO (Kondomsuz Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Yutma (Swallowing9, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys)
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 0 (501) 365 99 61

Hakkımda (About Me): Merhaba ben BESTE …
İzmir merkezde yaşıyorum,
27 yaşındayım, boyum 1.67 kilom 60 profilde ne görüyorsanız doğal halim resimlerimde shop kullanmıyorum. Sevişmeyi ve sex yapmayı çok seven yuvarlak kalçalı, yemyeşil gözlü, tatlış bir İzmir kadınıyım, Sevgili tadında karşılıklı keyif aldığımız görüşmeleri tercih ediyorum, özellikle oral sex yapmayı ve yaptırtmayı çok severim, kalçalarıma çok güveniyorum ve dogy pozisyonunda çok iddalıyım

Her gün 21-06 arası yani gece müsaitim, Genellikle 1-2 gün öncesinden randevu oluşturuyor ve randevuyu kesinleştirmek için mesafeye göre taksi ücretimi talep ediyorum…
Kendi yerim yok dolayısı ile sadece 4ve5* otellerde sınırsızca son derece kaliteli, uzun ve oldu bittiye getirmeden sevgili tadında değil gerçekten sevgiliymiş gibi görüşmeler yapıyorum…
ayrıca öyle seansmış cartmış curtmuş yok 2 saatlik bile görüşsek keyifle skordan bağımsız sevişiyoruz

Ücretlerim
2 saat (sınırsız seans) — 9000tl
3 saat (sınırsız seans) — 12000tl
4 saat (sınırsız seans) — 15000tl
6 saat (sınırsız seans) — 18000tl
21-06 9 saat (sınırsız seans) — 22000tl
Ücretlerime taksi dahil değil, otelin yerine göre değişiyor ve randevunuzu kesinleştirmek için önden talep ediyorum..
Hijyenik ve temiz beyler öncelikli tercihim.
her ödeme yapanla görüşmüyorum karşılıklı beğeni keyifli bir sexin anahtarı diye düşünüyorum..
..Hpv ile karşılaşırsam görüşmeyi hemen sonlandırıyor ve kesinlikle ücret iadesi yapmıyorum..
Lütfen sadece watsapptan mesaj atın, ailem ile yaşadığım ve konuşma için müsait olmadığımdan normalden yada watsapptan arama yapmayın cevaplamıyor ve arayan beyleride düşünmeden engelliyorum…
Keyifli forumlar

Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki

Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
B4247C0A-908E-4734-9BB0-22D8802D656E.jpeg80.9 KB · Görüntüleme: 1
-
A68D5AE8-9AE1-4F16-A76E-619602076195.jpeg86.3 KB · Görüntüleme: 1
-
6FA379B9-2293-417B-90AA-76D57677E1CD.jpeg70.1 KB · Görüntüleme: 1
-