• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • DEMET
  • DEMET | Referanslarım
  • Bir demet mutluluk🔥💋
  • Onaylı Referans Bir demet mutluluk🔥💋

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    2,061
    Demet Hanım’a uzun zamandır takip ediyordum kendisiyle hızlıca iletişime geçip anlık bir program anlık istediğimi söyledim sağ olsun beni kırmayıp anlık programımı kabul ettim evi merkezi yerde giriş çıkış sorun yok özel anlar bana kalsın öpüşme oral harika hoş sohbetli bir bayan iyi ki tanımışım iyi ki gelmişim bana yaşatmış olduğu güzel 2 saat için teşekkür ederim tekrar tekrar görüşmek üzere güzel kadın 🔥❤️ @Demet ❤️

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Demet Hanım’a uzun zamandır takip ediyordum kendisiyle hızlıca iletişime geçip anlık bir program anlık istediğimi söyledim sağ olsun beni kırmayıp anlık programımı kabul ettim evi merkezi yerde giriş çıkış sorun yok özel anlar bana kalsın öpüşme oral harika hoş sohbetli bir bayan iyi ki tanımışım iyi ki gelmişim bana yaşatmış olduğu güzel 2 saat için teşekkür ederim tekrar tekrar görüşmek üzere güzel kadın 🔥❤️ @Demet ❤️

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Demet
    Durum
    Sosyal Coin
    18,937
    Tanıtım Konusu Referansları
    Teşekkür ederim canım senin olmak keyifliydi iyi ki geldin iyi ki doğdun seni tekrar görüşmek üzere 🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • DEMET
  • DEMET | Referanslarım
  • Bir demet mutluluk🔥💋
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular
    174,775