Onaylı Referans Bu Kadar Güzel Olunur mu ?

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
16,475
Merhaba, @eliza ile görüşme şansını yakaladım, baştan söyleyeyim illaki insan karşısında güzel birini görme umudu ile o kapıya gidiyor ama bahsi geçen güzellik böyle birşey değil, hayal edilemeyecek bir seviye bu 😊

İletişimi sorunsuz, ev yönlendirmesi kolay, eve girdikten sonra da cenneti yaşama garantili bir yer. Fotoğraflar güzelliğin sadece küçük bir yansıması, hatta insan paylaşmasam da sadece ben bilsem diyecek kadar bencilleşebiliyor 😄 Sizi mutlu edebilmek adına elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor, muhabbeti çok keyifli.

Onlarca görüşme yapmama rağmen kolay kolay referans yazan biri değilim, bana bile bunları yazdıracak duyguları yaşattı, gerisini siz düşünün 😊 Kendisi burada olduğu için çok şanslıyız, mutlaka gidin görün derim, ben de 2. görüşme için zaman kollamaya başladım 😄 Kalın sağlıcakla.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Merhaba, @eliza ile görüşme şansını yakaladım, baştan söyleyeyim illaki insan karşısında güzel birini görme umudu ile o kapıya gidiyor ama bahsi geçen güzellik böyle birşey değil, hayal edilemeyecek bir seviye bu 😊

İletişimi sorunsuz, ev yönlendirmesi kolay, eve girdikten sonra da cenneti yaşama garantili bir yer. Fotoğraflar güzelliğin sadece küçük bir yansıması, hatta insan paylaşmasam da sadece ben bilsem diyecek kadar bencilleşebiliyor 😄 Sizi mutlu edebilmek adına elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor, muhabbeti çok keyifli.

Onlarca görüşme yapmama rağmen kolay kolay referans yazan biri değilim, bana bile bunları yazdıracak duyguları yaşattı, gerisini siz düşünün 😊 Kendisi burada olduğu için çok şanslıyız, mutlaka gidin görün derim, ben de 2. görüşme için zaman kollamaya başladım 😄 Kalın sağlıcakla.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,680
Referans için teşekkürler, Eliza hanımın çekiciliğiyle ilgili çok güzel dönüşler geliyor, sanırım tanışma sırası bizde..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,124
ilgi çekici bir hanımefendi, bir gün tanışmak dileğiyle. iki tarafa da tebrikler.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,208
Tanıtım Konusu Referansları

çok teşekkür ederim canımmm:)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga
27,874
Üyeler
38,896
Konular
174,913
Yeni Üye