Merhaba, @eliza ile görüşme şansını yakaladım, baştan söyleyeyim illaki insan karşısında güzel birini görme umudu ile o kapıya gidiyor ama bahsi geçen güzellik böyle birşey değil, hayal edilemeyecek bir seviye bu 
İletişimi sorunsuz, ev yönlendirmesi kolay, eve girdikten sonra da cenneti yaşama garantili bir yer. Fotoğraflar güzelliğin sadece küçük bir yansıması, hatta insan paylaşmasam da sadece ben bilsem diyecek kadar bencilleşebiliyor
Sizi mutlu edebilmek adına elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor, muhabbeti çok keyifli.
Onlarca görüşme yapmama rağmen kolay kolay referans yazan biri değilim, bana bile bunları yazdıracak duyguları yaşattı, gerisini siz düşünün
Kendisi burada olduğu için çok şanslıyız, mutlaka gidin görün derim, ben de 2. görüşme için zaman kollamaya başladım
Kalın sağlıcakla.

İletişimi sorunsuz, ev yönlendirmesi kolay, eve girdikten sonra da cenneti yaşama garantili bir yer. Fotoğraflar güzelliğin sadece küçük bir yansıması, hatta insan paylaşmasam da sadece ben bilsem diyecek kadar bencilleşebiliyor

Onlarca görüşme yapmama rağmen kolay kolay referans yazan biri değilim, bana bile bunları yazdıracak duyguları yaşattı, gerisini siz düşünün