• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BURÇİN
  • BURÇİN | Referanslarım
  • Burçinle keyifli bir pazar
  • Onaylı Referans Burçinle keyifli bir pazar

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    28,658
    Selamlar forum ahali, geçtiğimiz hafta burçin ile 4 gün önceden randevu oluşturduk. Uzun bir zamandır denk gelemiyorduk kâh onun işi kâh benim işim oluyordu. Birde üstüne farklı şehirlerde olunca denk gelebilmek bir hayli zor oluyor. Neyse sonunda tanışmak nasip oldu.
    Burçinle keyifli 4 saat geçirdim. Karşılaması olsun, ikramları olsun, misafirperverliği olsun hepsi harikaydı.

Malum konuya gelecek olursak keyif alıyor keyif veriyor. BJ ve HJ beni benden aldı böyle bir keyif yok. Ön sevişme benim için olmazsa olmazlardan uzun uzun yaptık. Hatun zaten sexy, birde çorap giyince nabız yükseltiyor.

Burçin her şey için teşekkür ederim bu güzel saatlerin devamı olsun. Tekrar Görüşmek dileğiyle.

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Selamlar forum ahali, geçtiğimiz hafta burçin ile 4 gün önceden randevu oluşturduk. Uzun bir zamandır denk gelemiyorduk kâh onun işi kâh benim işim oluyordu. Birde üstüne farklı şehirlerde olunca denk gelebilmek bir hayli zor oluyor. Neyse sonunda tanışmak nasip oldu.
    Burçinle keyifli 4 saat geçirdim. Karşılaması olsun, ikramları olsun, misafirperverliği olsun hepsi harikaydı.

Malum konuya gelecek olursak keyif alıyor keyif veriyor. BJ ve HJ beni benden aldı böyle bir keyif yok. Ön sevişme benim için olmazsa olmazlardan uzun uzun yaptık. Hatun zaten sexy, birde çorap giyince nabız yükseltiyor.

Burçin her şey için teşekkür ederim bu güzel saatlerin devamı olsun. Tekrar Görüşmek dileğiyle.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    17,034
    Tanıtım Konusu Referansları

Teşekkür ederim diğer randevu için sabırsızlanıyorum .. bi 4 saatimiz daha var ❤️

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Black Panther
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BURÇİN
  • BURÇİN | Referanslarım
  • Burçinle keyifli bir pazar
  • 27,823
    Üyeler
    38,836