İnstagram vesilesiyle haberdar olduğum S…ü masaj salonunu oldukça vaatkar budum ve deneyeyim dedim. Girişte 1 saatlik masaj için 900 verdikten sonra yukarı, odaya gönderdiler. Dakika bir gol bir: Kapının kilidi yok, tavanda ampul yok! Adının M…e olduğunu, Kıbrıslı olduğunu beyan eden, dekollte kıyafetli, fit vücutlu hatun kişi arz-ı endam etti. Odadaki durumdan bahsedince, salonun iki gün önce devralındığını söyledi (Devreden nasıl silip süpürüp cebellezi ettiyse, devralan da nasıl bir aceleyle mekanı açtıysa? Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin
) Kapı açıkken (evet açıkken!) masaj başladı. Bir süre sonra sırtüstü dönmek istedğimde “sağ bacağına masaj yapıyorum, sol bacağına da yapmadan olmaz” diyerek izin vernedi (iş disiplini, profesyonellik işte budur efendiler !) Döndükten sonra göz teması kurma gayretleri akim kaldı. Ekstralardan bahsedince “Ekstra yok!” dedi. (Instagramdan yazışırken patron müşteri çekmek için var diyormuş) Masaj bitince beni duşa gönderdi. Duş odasının kapısında kilit yok (Evet yok!!) Duşun sadece hortumu var, duş başlığı yok (Evet, o bile yok!
) Neyse, böbreği dalağı kaybetmeden, kestaneyi çizdirmeden dışarı çıkış, saate bakış ve masajın sadece yarım saat sürdüğünü fark ediş…Bir sükut-u hayal ki azizim! Ne çare, hüzün ki en çok yakışandır bize