Onaylı Referans BuseKayla efsanesi

• Konbuyu başlatan UB35
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,384
Selamlar foruma hızlı bir giriş yaptım bu ikinci maceram. Bu sefer bir efsane ile görüştüm. Dedikleri kadar varmış ne desem eksik/boş kalır diğer referansların yanında. Hoş sohbeti ve muhteşem vücudu ile müdavimi olunmaya aday. Çok iyi kalpli halden anlayan muhteşem bir ruh. Teşekkürler tekrar görüşmek üzere 🤍

Durum
Sosyal Coin
31,171
Tanıtım Konusu Referansları
Selamlar foruma hızlı bir giriş yaptım bu ikinci maceram. Bu sefer bir efsane ile görüştüm. Dedikleri kadar varmış ne desem eksik/boş kalır diğer referansların yanında. Hoş sohbeti ve muhteşem vücudu ile müdavimi olunmaya aday. Çok iyi kalpli halden anlayan muhteşem bir ruh. Teşekkürler tekrar görüşmek üzere 🤍
Canımsın ben sana teşekkür ederim hersey için hernekadar gelişim macera dolu olsada motorla gelmek akıllıcamıydı diye düşünmedim değil😆ama yine olsa yine motorla gelirdim sanırım çok öpüyorum seni💋💋💋

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
18,185
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Buse35KayLa
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye