• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • DEFNE
  • DEFNE | Referanslarım
  • Çok güzel çok özel
  • Onaylı Referans Çok güzel çok özel

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    24,568
    Defo ile bir görüşememiz daha oldu. Her zamanki gibi zarafetiyle büyüledi beni.

Atletik bedeni hayran bırakacak kadar estetik bir yapıya sahip.

Teması önemseyen biri olarak, teninin yumuşaklığını hissetmek başlı başına baş döndürücüydü benim için. Onu tanıdıkça iç dünyasına hayran kalmamakta mümkün değildi.

Temasla yükselen bir tutkum olduğunu söylemeliyim; bu yüzden görüşme süresince yine adeta tek bir beden gibi uyum içinde hareket etmemiz benim için tarifsizdi. Hijyen konusundaki titizliği hem güven veriyor hem de tüm deneyimi çok daha özel kılıyor.

Tutkulu öpüşmeleri, bazen yumuşak bazen tensel bir meydan okuma gibi olan sevişmesi, gözlerindeki arzulu bakışlar... Ve elbette güne damgasını vuran, onun adeta imzası haline gelmiş olan ayna karşısındaki pozisyonu… Her anı hafızama kazıdı.

Tüm bu yaşattıklarının ardından, alışkanlık haline geldiğini söylemem gerekiyor @DEFNE 😘😘😘

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193

Teması önemseyen biri olarak, teninin yumuşaklığını hissetmek başlı başına baş döndürücüydü benim için. Onu tanıdıkça iç dünyasına hayran kalmamakta mümkün değildi.

Temasla yükselen bir tutkum olduğunu söylemeliyim; bu yüzden görüşme süresince yine adeta tek bir beden gibi uyum içinde hareket etmemiz benim için tarifsizdi. Hijyen konusundaki titizliği hem güven veriyor hem de tüm deneyimi çok daha özel kılıyor.

Tutkulu öpüşmeleri, bazen yumuşak bazen tensel bir meydan okuma gibi olan sevişmesi, gözlerindeki arzulu bakışlar... Ve elbette güne damgasını vuran, onun adeta imzası haline gelmiş olan ayna karşısındaki pozisyonu… Her anı hafızama kazıdı.

Tüm bu yaşattıklarının ardından, alışkanlık haline geldiğini söylemem gerekiyor @DEFNE

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    40,081
    Tanıtım Konusu Referansları

Tüm bu yaşattıklarının ardından, alışkanlık haline geldiğini söylemem gerekiyor @DEFNE 😘😘😘
    Cok tesekkur ederim ❣️ karsilikli hepsi 💋

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • DEFNE
  • DEFNE | Referanslarım
  • Çok güzel çok özel
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular