• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • ŞULE BEBEK
  • ŞULE BEBEK | Referanslarım
  • Çok Güzel Geçen bir görüşme
  • Onaylı Referans Çok Güzel Geçen bir görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    6,015
    Merhaba ben forumda ki ilk görüşmemi getçekleştirdim @Şule Bebek ile kendisi ile 2 hafta önce pazar günü için 5 saatlik bir randevu oluşturduk beklenen gün geldi tam saatinde geldi bu içeri girdiği an anlıyorsunuz aurası çok yüksek sempatik sohbeti çok keyifli dinlemeyi ve konuşmayı çok iyi biliyor görüşmeyi yakın temasta hiç çekinmeyen ve kesinlikle muazzam bir his müthiş bir görüşme oldu kendisine teşekkür ederim

Durum
    Sosyal Coin
    17,271
    Tanıtım Konusu Referansları
    Merhaba ben forumda ki ilk görüşmemi getçekleştirdim @Şule Bebek ile kendisi ile 2 hafta önce pazar günü için 5 saatlik bir randevu oluşturduk beklenen gün geldi tam saatinde geldi bu içeri girdiği an anlıyorsunuz aurası çok yüksek sempatik sohbeti çok keyifli dinlemeyi ve konuşmayı çok iyi biliyor görüşmeyi yakın temasta hiç çekinmeyen ve kesinlikle muazzam bir his müthiş bir görüşme oldu kendisine teşekkür ederim
    Rica ederım canım 😘😘

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: GÖKHAN AKLIN, kawabanga ve YavuzS
    Durum
    Sosyal Coin
    23,861
    Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • ŞULE BEBEK
  • ŞULE BEBEK | Referanslarım
  • Çok Güzel Geçen bir görüşme
  • 27,823
    Üyeler
    38,836
    Konular