Beyler merhabalar, Tecrübe ettiğiniz Cim ve deeporal tavsiyeleriniz varmı? bunları yapabilen pembişleri merak ediyorum. sadece 2-3 tane gördüm onun dışında göremedim. tavsiye etitiğiniz pembişleri incelemek isterim.
tavsiyeleriniz için teşekkürler. henüz bir deneyim yaşamadım bu yüzden tavsiye istedimSenin fikirlerini de paylassaydin keşke.
@EDA
@Cansu KAYA
@ASEL Arjın ve @Daisy benim tavsiye edebileceklerim
@Cansu KAYA Hanım ile iletişim kuramadık cevap alamadımSenin fikirlerini de paylassaydin keşke.
@EDA
@Cansu KAYA
@ASEL Arjın ve @Daisy benim tavsiye edebileceklerim
Denk gelmemiş olabiliriz ama ben deeporal yapmıyorum zaten...@Cansu KAYA Hanım ile iletişim kuramadık cevap alamadım
@Daisy Hanım ile görüşmeyi çok beklemiştim fakat 35 yaş sınırı olduğu için maalesef olmadı
şimdi şansımı @EDA hanım ile deneyeceğim umarım görüşebiliriz![]()
Deeporal cim-cif ve ekstra olarak Yutma ilbige ve @ATAŞEHİR İNCİBeyler merhabalar, Tecrübe ettiğiniz Cim ve deeporal tavsiyeleriniz varmı? bunları yapabilen pembişleri merak ediyorum. sadece 2-3 tane gördüm onun dışında göremedim. tavsiye etitiğiniz pembişleri incelemek isterim.
referans sorununu çözdüğüm zaman yanınızdayım..Denk gelmemiş olabiliriz ama ben deeporal yapmıyorum zaten...
CanmsnnnnnDoğru ten uyumu oluşursa @ASEL Arjın bitanedirDaha geçen Cuma günü hasret giderdik ama özledim bile
![]()
Bu ikisi yorumlardan efsane oldukları belli incall olmadığı için görüşemedik henüz başka böyle ektrem yapabilen var mı acaba. Nadir siyah inci gibi bu hizmetDeeporal cim-cif ve ekstra olarak Yutma ilbige ve @ATAŞEHİR İNCİ
Daisy hanıma güzel bir dil ile kendini tanıtırsan yaş sınırına takılacagını sanmıyorum, 30 yaşına yeni girdim ben ve 29 iken görüştüm kendisi ile@Cansu KAYA Hanım ile iletişim kuramadık cevap alamadım
@Daisy Hanım ile görüşmeyi çok beklemiştim fakat 35 yaş sınırı olduğu için maalesef olmadı
şimdi şansımı @EDA hanım ile deneyeceğim umarım görüşebiliriz![]()