• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • DEMET
  • DEMET | Referanslarım
  • Demet ile salı sallaması
  • Onaylı Referans Demet ile salı sallaması

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    9,214
    @Demet ile uzun süreden sonra Salı günü görüşme fırsatına sahip oldum. Kendisi beni ona çok yakıştırdığım vücut çorabı ile karşıladı ve bende elim boş gitmedim tabikide ilk başta onun sevdiği kahveciden aldığım badem sütlü lattelerimizi yudumlayıp koyu bir sohbete tutuştuk ve ardından ateşimizin yükselmesini söndüremeyip kendisine duyduğum özlem ile öpmeye başladım. Yatak odasına uzanan serüvenimizde de @Demet Harika hünerleri ile mükemmel bir memnuniyet bıraktı bende şimdi şehir dışında olduğum için hala aklımdan çıkmıyorsun ve görüşmeye doyamacağım bir pembiş olarak kalacaksın herşey için teşekkürler güzel kadın çok güzel ve doyurucu saatler armağan ettin bana ve artık müdavinin olarak her zaman görüşeceğim pembişim ve öpmeye doyamadığım kadınsın. 😘🥰

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Demet, Hawkeye, dede ve 2 diğerleri

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    @Demet ile uzun süreden sonra Salı günü görüşme fırsatına sahip oldum. Kendisi beni ona çok yakıştırdığım vücut çorabı ile karşıladı ve bende elim boş gitmedim tabikide ilk başta onun sevdiği kahveciden aldığım badem sütlü lattelerimizi yudumlayıp koyu bir sohbete tutuştuk ve ardından ateşimizin yükselmesini söndüremeyip kendisine duyduğum özlem ile öpmeye başladım. Yatak odasına uzanan serüvenimizde de @Demet Harika hünerleri ile mükemmel bir memnuniyet bıraktı bende şimdi şehir dışında olduğum için hala aklımdan çıkmıyorsun ve görüşmeye doyamacağım bir pembiş olarak kalacaksın herşey için teşekkürler güzel kadın çok güzel ve doyurucu saatler armağan ettin bana ve artık müdavinin olarak her zaman görüşeceğim pembişim ve öpmeye doyamadığım kadınsın. 😘🥰

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Demet
    Durum
    Sosyal Coin
    18,937
    Tanıtım Konusu Referansları
    Ay canımsın çok teşekkür ederim çok sağ ol iyi ki geldin iyi ki kahve için de çok teşekkür ederim❤️💋💋🌸🌸

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • DEMET
  • DEMET | Referanslarım
  • Demet ile salı sallaması
  • 27,828
    Üyeler
    38,843
    Konular
    174,754