Onaylı Referans Demetle yeni yıl görüşmesi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Yeni yıla gireli 4 gün olmuş hala @Demet hanımla görüşmediğimi fark ettim. Hemen akşam üstü kendisine anlık randevu talebinde bulundum. Sağolsun hızlı dönüşü ve müsaitliği sayesinde yeni yılın ilk görüşmesini yaptık. Her şey için teşekkürler.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
44,823
Yeni yıla gireli 4 gün olmuş hala @Demet hanımla görüşmediğimi fark ettim. Hemen akşam üstü kendisine anlık randevu talebinde bulundum. Sağolsun hızlı dönüşü ve müsaitliği sayesinde yeni yılın ilk görüşmesini yaptık. Her şey için teşekkürler.
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Demet
Durum
Sosyal Coin
18,937
Tanıtım Konusu Referansları
Ben tşk ederim cnm daha yeni görüşmüştük ama özlemişim iyi ki geldin iyiki seviştik 🌸💘🔥🔥🦋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: devrim
Durum
Sosyal Coin
8,684
Paylaşım için teşekkürler
Demet çok güzel çok seksi
Hele o göğüsleri adamın aklını alır

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: devrim ve Demet
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,821
Yeni Üye