• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Dikkat X'te MeltemBalli34 kullanıcı...
  • Dikkat X'te MeltemBalli34 kullanıcı isimli profil

Durum
    Sosyal Coin
    11,550
    Arkadaşlar bu bahsettiğim hesap ön ödeme dolandırıcılığı yapıyor sakın düşmeyin ben uyarmak istedim sakın ama sakın para göndermeyin 3k boşa gitti artı 4 saatlik yol gittim 2 saat bekledim hiçbir geri dönüş ve bilgilendirme yapılmadı ne öncesinde nede sonrasında

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: chtazgn, kawabanga ve Mertkar12
    Durum
    Sosyal Coin
    2,502
    Geçmiş olsun. X'te göreceğiniz profillerin %75'i dolandırıcı zaten. Geri kalan tanınmış isimleri de burada sorgularsanız zaten yorumları var sorun yaşamazsınız. Tamamen kamikaze.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    4,942
    Arkadaşlar bu bahsettiğim hesap ön ödeme dolandırıcılığı yapıyor sakın düşmeyin ben uyarmak istedim sakın ama sakın para göndermeyin 3k boşa gitti artı 4 saatlik yol gittim 2 saat bekledim hiçbir geri dönüş ve bilgilendirme yapılmadı ne öncesinde nede sonrasında
    Geçmiş olsun

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: emirozsoyy
    Durum
    Sosyal Coin
    27,101
    Siz söyleyince baktım hesaba, 1 tane paylaşım var şuan ve Yorumlara kapalı…
    Dikkat etmek gerek, para kolay kazanılmıyor

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    11,550
    Siz söyleyince baktım hesaba, 1 tane paylaşım var şuan ve Yorumlara kapalı…
    Dikkat etmek gerek, para kolay kazanılmıyor
    Daha önceki paylaşımları elimde mevcut SS hatta bir ara isim değişikliği de yaptı sonradan tekrar meltem ballı olarak çevirdi

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,502
    Gerçi IBAN no ve bir isim soyisim de var ama bilemiyorum

hocam uğraşmasanız bile savcılığa suç duyurusunda bulunmuşsunuz gibi bir bilgisayar çıktısı alın olabildiğince resmi olsun. Kendisine de paranızı geri istediğinizi aksi takdirde bir sonuç çıksa da çıkmada da işleme koyacağınızı söyleyin. İnternette dolandırıcılıkla ilgili örnek metinler vardır zaten. İsmi iban telefon no twitter adresi vs belirterek bir metin hazırlayın.

Beğenenler:
    • Beğen
    Durum
    Sosyal Coin
    19,074
    Bu tip eski adı tugçe olan burada da dolandırma konusu geçen kişinin yeni hesap açıp selenn adında profildeki fotolara aldanıp ödeme yapmayın derim dikkat edin saygılar sunarım.

Beğenenler:
    • Beğen
    Durum
    Sosyal Coin
    19,074
    Bu tip eski adı tugçe olan burada da dolandırma konusu geçen kişinin yeni hesap açıp selenn adında profildeki fotolara aldanıp ödeme yapmayın derim dikkat edin saygılar sunarım.
    Profil ismi yanlış yazımı düzelteyim
    @selinnbldn fotolarına aldanmayın avcı yeni av arayışına farklı isimle başlamış.

Beğenenler:
    • Beğen
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Dikkat X'te MeltemBalli34 kullanıcı...
  • 27,825
    Üyeler
    38,840
    Konular
    174,741
    Yeni Üye