• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • İNCİLAY
  • İNCİLAY | Referanslarım
  • Dunya guzelligi
  • Onaylı Referans Dunya guzelligi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    8,811
    Herkese merhaba, @İNCİLAY hanım ile 2 hafta önce anlık bir görüşme oluşturarak plan yaptık. Kendisi bana çok uzak sayılmadığı için kendi aracımla kolay ulaşın sağladım ancak toplu taşıma ile gidecek olanlar biraz zorluk yaşayabilir. Kendisine gelecek olursak gerçekten de resimlerde olduğu gibi güzellikte fiziği ve bir o kadar da yüz güzelliği var kendisinin. Eve girdiğim anda gerçekten de bebek gibi bir insanın yanında olduğumu anladım ve büyülendim. Sohbet konusunda yabancı biri gibi davranmıyor sanki önceden tanışmış birisi gibi sohbet ediyor bu konuda kesinlikle yabancı birisi gibi hissettirmiyor. Hatta bana uzakta oturma yanıma gel diyerek kendi yanına çekti ve bu çok hoşuma gitti. Yatak konusuna gelecek olursak öpüşmeyi seven birisi ve sizin istediğiniz pozisyona ayak uydurmaya istediğiniz şekilde yapmaya çalışıyor buda ayrıca hoşuma giden bir diğer konuydu. Kısacası kendisi ile görüşmekten cok keyif aldım gerek ikramları, sohbeti ve yatak performansı çok güzeldi gittiginize pişman olmazsınız kendisi ile tekrardan görüşmek dileğiyle. Herkese iyi günler.

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Herkese merhaba, @İNCİLAY hanım ile 2 hafta önce anlık bir görüşme oluşturarak plan yaptık. Kendisi bana çok uzak sayılmadığı için kendi aracımla kolay ulaşın sağladım ancak toplu taşıma ile gidecek olanlar biraz zorluk yaşayabilir. Kendisine gelecek olursak gerçekten de resimlerde olduğu gibi güzellikte fiziği ve bir o kadar da yüz güzelliği var kendisinin. Eve girdiğim anda gerçekten de bebek gibi bir insanın yanında olduğumu anladım ve büyülendim. Sohbet konusunda yabancı biri gibi davranmıyor sanki önceden tanışmış birisi gibi sohbet ediyor bu konuda kesinlikle yabancı birisi gibi hissettirmiyor. Hatta bana uzakta oturma yanıma gel diyerek kendi yanına çekti ve bu çok hoşuma gitti. Yatak konusuna gelecek olursak öpüşmeyi seven birisi ve sizin istediğiniz pozisyona ayak uydurmaya istediğiniz şekilde yapmaya çalışıyor buda ayrıca hoşuma giden bir diğer konuydu. Kısacası kendisi ile görüşmekten cok keyif aldım gerek ikramları, sohbeti ve yatak performansı çok güzeldi gittiginize pişman olmazsınız kendisi ile tekrardan görüşmek dileğiyle. Herkese iyi günler.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    10,055
    Tanıtım Konusu Referansları
    Benim tatlı bebeğim bu güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti😍 Beyler en çok yüz güzelliğinden endişe ediyor yüzümle ilgili bebek gibi gördüğüm en güzel yüzlerden gibi yorumlarınız görüşmek isteyenlere rahatlama sağlıyor bunu belirten arkadaşlara burdan ayrıca teşekkür etmek istiyorum💐❤️ Burada önemli bir konuya daha değinmişsin daha önceden tanışıyormuş gibi doğal ve içten olmak siz tatlı beyefendilerin yanımda daha rahat etmenizi sağlıyor ve sonuç olarak daha samimi bir ortam ve keyif de kaçınılmaz oluyor❤️💐😍🍒 Toplu taşıma için de metrobüs sizi evimin salonuna getirmese de metrobüsten indikten sonra yalnızca 15 dakikalık bir taksi serüveni sizi bekliyor 😍❤️😘 Amerika'dan geliyorlar aşk yapmak için güzel olan için ufak bir mücadele ilişkiyi taçlandırır❤️😘😍🍒💐 Yeniden kavuşmak ve aşk yapmak üzere tatlı bebeğim çok öpüyorum 😍😘❤️

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kawabanga
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • İNCİLAY
  • İNCİLAY | Referanslarım
  • Dunya guzelligi
  • 27,828
    Üyeler
    38,843