Herkese merhaba, @İNCİLAY hanım ile 2 hafta önce anlık bir görüşme oluşturarak plan yaptık. Kendisi bana çok uzak sayılmadığı için kendi aracımla kolay ulaşın sağladım ancak toplu taşıma ile gidecek olanlar biraz zorluk yaşayabilir. Kendisine gelecek olursak gerçekten de resimlerde olduğu gibi güzellikte fiziği ve bir o kadar da yüz güzelliği var kendisinin. Eve girdiğim anda gerçekten de bebek gibi bir insanın yanında olduğumu anladım ve büyülendim. Sohbet konusunda yabancı biri gibi davranmıyor sanki önceden tanışmış birisi gibi sohbet ediyor bu konuda kesinlikle yabancı birisi gibi hissettirmiyor. Hatta bana uzakta oturma yanıma gel diyerek kendi yanına çekti ve bu çok hoşuma gitti. Yatak konusuna gelecek olursak öpüşmeyi seven birisi ve sizin istediğiniz pozisyona ayak uydurmaya istediğiniz şekilde yapmaya çalışıyor buda ayrıca hoşuma giden bir diğer konuydu. Kısacası kendisi ile görüşmekten cok keyif aldım gerek ikramları, sohbeti ve yatak performansı çok güzeldi gittiginize pişman olmazsınız kendisi ile tekrardan görüşmek dileğiyle. Herkese iyi günler.