• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Duo Tecrübeleri
  • Duo Tecrübeleri

Durum
    Sosyal Coin
    7,175
    Merhaba sayın forum zamparaları :)

Duo görüşme tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. Tecrübe ettiğiniz Birbiri ile uyumlu ve yeri geldiğinde biseks olan
    - birbiri ile sevişmekten çekinmeyen -pembişler var mıdır, evet bu iki pembiş ile mutlaka Duo yapılmalı dediğiniz pembiş çift önerilerinizi başlık aştında toplayabiliriz.
    Bol sevişmeler :)

Durum
    Sosyal Coin
    6,362
    Nihal ve Banu vardı, DUO'da gerçekten harikalardı 3 kez DUO deneyimi gerçekleştirmiştim. Fakat tekrar dönüş yaparlar mı siteye bilmiyorum :)

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: umitmurat
    Durum
    Sosyal Coin
    13,442
    Bir tane de benden gelsin bir dönem Öykü-Hayal vardı hala devam mı bilmiyorum ama isimlerini herkesten övgüyle çok duymuştum :)
    Devam ediyorlar diye biliyorum. Yakın zamanda görüştüm kendileriyle. Şuana kadar 5 kere duo görüşmem oldu en iyisi diyebilirim. Hem sizinle hem birbirleriyle ilgileniyorlar. Oralı beraber yapıyorlar :) ilişkide ise partner değiştirirken condom değiştirmenize gerek yok zaten hep birlikte duo görüştükleri için sorun etmiyorlar. 1 seans içinde 4-5 kere partner değiştirmiştim ben :) ikinci olarak da shakira olesya duosunu söyleyebilirim ama yukarıdaki bahsttiğin şekilde ilerlemiyor. Diğer üç görüşmem de ortalama ve altıydı bire bir görşme olsa daha çok keyif alırdım diyebilirim.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kingcrimson ve bywalker
    Durum
    Sosyal Coin
    9,049
    Devam ediyorlar diye biliyorum. Yakın zamanda görüştüm kendileriyle. Şuana kadar 5 kere duo görüşmem oldu en iyisi diyebilirim. Hem sizinle hem birbirleriyle ilgileniyorlar. Oralı beraber yapıyorlar :) ilişkide ise partner değiştirirken condom değiştirmenize gerek yok zaten hep birlikte duo görüştükleri için sorun etmiyorlar. 1 seans içinde 4-5 kere partner değiştirmiştim ben :) ikinci olarak da shakira olesya duosunu söyleyebilirim ama yukarıdaki bahsttiğin şekilde ilerlemiyor. Diğer üç görüşmem de ortalama ve altıydı bire bir görşme olsa daha çok keyif alırdım diyebilirim.
    Nerden ulaşsbiliriz bu arkadaşlara

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Shqiptar34
    Durum
    Sosyal Coin
    26,508
    yukarıdaki bir arkadaş olumlu bir şeymiş gibi yazmış ama siz yine de duo görüşmelerde partner değiştirirken condomu da mutlaka değiştirin derim.

duo hizmet veren partnerler tanıtımlarında, duo hizmet alan beyler de referanslarında biseks durumuyla ilgili bilgi verebilirse memnun oluruz :)

herkese keyifli sevişmeler

Durum
    Sosyal Coin
    24,993
    Duo benim çok merak ettiğim bir durum ama tek tek görünmekten daha keyif alırım diye düşündüğüm için teklif etmedim hiç. Duo keyfi için nelere dikkat edilmeli tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    46,930

Duo görüşme tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. Tecrübe ettiğiniz Birbiri ile uyumlu ve yeri geldiğinde biseks olan
    - birbiri ile sevişmekten çekinmeyen -pembişler var mıdır, evet bu iki pembiş ile mutlaka Duo yapılmalı dediğiniz pembiş çift önerilerinizi başlık aştında toplayabiliriz.
    Anılarım depreşti üstadım 🥰

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    59,716

alara ve ezgi bence süper deneyimle kesinlikle hocam @alara ve @ataşehirezgi

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Trakyalıgunes
    Durum
    Sosyal Coin
    2,915
    Duo işi kolay iş değildir, birden cennette huriler arasında zannedersiniz kendinizi ama bi bakarsanız çavuş ikinciye el süremeden yelkenleri diker.
    Güzeldir ama aklınız yapamadıklarınızda kalır, filmler gibi olmuyor maalesef, ayrıca partnerler seviştiğinde ortamon aşırı tahrik edici bir hal aldığını da söylemeliyim.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: azzka ve DarkH
    Durum
    Sosyal Coin
    7,175
    Duo işi kolay iş değildir, birden cennette huriler arasında zannedersiniz kendinizi ama bi bakarsanız çavuş ikinciye el süremeden yelkenleri diker.
    Güzeldir ama aklınız yapamadıklarınızda kalır, filmler gibi olmuyor maalesef, ayrıca partnerler seviştiğinde ortamon aşırı tahrik edici bir hal aldığını da söylemeliyim.
    Erkeğin aradığı da zaten o şehvet ve tahrik olma duygusu değil mi zaten yoksa neden Duo uyumu arayalım :))

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Duo Tecrübeleri
  • 27,826
    Üyeler
    38,840
    Konular
    174,743
    Yeni Üye