Kullanıcı adı:
İsim (Name):
Yaş (Age) :
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) :
Boy (length): 160
Kilo (Weight): 60
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 75
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 120
Göz Rengi (Eye Color) : kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): kahverengi
Ten Rengi (Skin Color): esmer
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Soft Sex, Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Hard Sex, Erotic massage
Yasaklarım (my bans): Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) :
Telegram:
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):