• Forumlar
  • İlanlar
  • DURU
  • Pembe Üye Yeni DURU

• Konbuyu başlatan DURU
    • Başlangıç tarihi
    • Okuma süresi: 1:39
    Yeni kadın üye
    Durum
    Sosyal Coin
    2,377
    Duru hanım merhabalar Telegram üzerinden sizlere ulaşamıyorum Numaramın son ikili hanesi 8793 geri dönüş sağlar mısınız teşekkürler ☺

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    8,600
    Kullanıcı adı:

İsim (Name):

Yaş (Age) :

Şehir (City) :
    34 İstanbul

Semt (District) :

Boy (length):
    160

Kilo (Weight): 60

Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 75

Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60

Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 120

Göz Rengi (Eye Color) : kahverengi

Saç Rengi (Hair Color): kahverengi

Ten Rengi (Skin Color): esmer

Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)

Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)

Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Soft Sex, Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Hard Sex, Erotic massage

Yasaklarım (my bans): Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex)

İletişim (Contact) :

Telegram:

Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos):
    Fotoğraf yok merak ettim doğrusu kim gelmiş

Beğenenler:
  • Forumlar
  • İlanlar
  • DURU
  • 27,825
    Üyeler
    38,838