Merhaba arkadaşlar, @Alya Demirel ile 2 saatlik görüşme sonucunda düşüncelerim şu şekilde;
- Görüşme saatine uyma.

- Başka şeylerle ilgilenmeme.

- Temizlik (Ağız kokusu, ter kokusu, kıl tüy vb.)

- Güzellik. 6,5 dan

- Vücut.
(Ne beklediğinizle de alakalı)
- Seks.
(Buna 12 veresim geldi ama raconu bozmadım
)
- Oral.
(Potansiyel 10 ve üstü ama biraz daha vakit var gibi
)
- GFE.

- Nazlanma.
(Bu kriterde sizin ne kadar temiz olduğunuz önemli bir etken)
Görüşme Detayları
Alya ile görüşmemden bir gün öncesinde iletişime geçtim ama gece görüşme yapmadığından görüşemedik, bende sabah tekrar yazdım
.
NOT: İSTEDİĞİMİ ALMADAN BIRAKMAM.
Ben seksi sert seviyorum, Alya bu açıdan iyiydi. Çünkü ben üstündeyken (ki bu konuda yeterince şiddetli olduğumu düşünüyorum
) acıyo hissi verip ağzı yüzü yamulmadı, o da benim kadar zevk alıyodu, yada böyle hissettirdi bilmiyorum. Önemli olan bana beni istemiyomuş gibi bir hissiyat vermemesiydi. Biliyosunuz sert ilişkide bazı kadınların yüz ifadesi o anın tadını çıkarttırmıyo insana. Alyanın yüz ifadesiyse bunun tam aksine sizi dahada yükseltiyo 
Bu tarz görüşmelere asla hediyesiz gitmem (En azından gitmemeye çalışırım), bu sefer yetişemiyicek gibi olduğumdan elim boş gittim. Şuan gece 2 civarı ama içimde ki romantik bebeyi durduramadığımdan bişeyler hazırladım.
Bu da eğer kabul ederse minik prensesimize hediyemdir
.

Benim için tek cümlede Alya;
Duygusallığa yer yok ! Yalnızca SEKS.
- Görüşme saatine uyma.

- Başka şeylerle ilgilenmeme.

- Temizlik (Ağız kokusu, ter kokusu, kıl tüy vb.)

- Güzellik. 6,5 dan

- Vücut.

- Seks.

- Oral.

- GFE.

- Nazlanma.

Görüşme Detayları
Alya ile görüşmemden bir gün öncesinde iletişime geçtim ama gece görüşme yapmadığından görüşemedik, bende sabah tekrar yazdım

NOT: İSTEDİĞİMİ ALMADAN BIRAKMAM.

Ben seksi sert seviyorum, Alya bu açıdan iyiydi. Çünkü ben üstündeyken (ki bu konuda yeterince şiddetli olduğumu düşünüyorum

Bu tarz görüşmelere asla hediyesiz gitmem (En azından gitmemeye çalışırım), bu sefer yetişemiyicek gibi olduğumdan elim boş gittim. Şuan gece 2 civarı ama içimde ki romantik bebeyi durduramadığımdan bişeyler hazırladım.
Bu da eğer kabul ederse minik prensesimize hediyemdir

Benim için tek cümlede Alya;
Duygusallığa yer yok ! Yalnızca SEKS.