@EDA hanımın misafirliği, güzelliği ve muhabbeti çok iyi. Ulaşım olarak merkezi bir lokasyonda ve ikramları oldukça iyi. Yatak konusunda fazla detaya girmek istemiyorum ama tek kelime ile özetleyecek olursak “HARİKA” diyebilirim. Bir detay daha eklemek istiyorum, oralda cidden çok iyi.
@EDA hanım ile görüşmek büyük bir şans ve ayrıcalık olsa gerek. Takip ettiğim kadarıyla sık görüşen biri değil@EDA hanımın misafirliği, güzelliği ve muhabbeti çok iyi. Ulaşım olarak merkezi bir lokasyonda ve ikramları oldukça iyi. Yatak konusunda fazla detaya girmek istemiyorum ama tek kelime ile özetleyecek olursak “HARİKA” diyebilirim. Bir detay daha eklemek istiyorum, oralda cidden çok iyi.
referans için teşekkürler@EDA hanımın misafirliği, güzelliği ve muhabbeti çok iyi. Ulaşım olarak merkezi bir lokasyonda ve ikramları oldukça iyi. Yatak konusunda fazla detaya girmek istemiyorum ama tek kelime ile özetleyecek olursak “HARİKA” diyebilirim. Bir detay daha eklemek istiyorum, oralda cidden çok iyi.
Paylaşım için teşekkürler@EDA hanımın misafirliği, güzelliği ve muhabbeti çok iyi. Ulaşım olarak merkezi bir lokasyonda ve ikramları oldukça iyi. Yatak konusunda fazla detaya girmek istemiyorum ama tek kelime ile özetleyecek olursak “HARİKA” diyebilirim. Bir detay daha eklemek istiyorum, oralda cidden çok iyi.
Sevgili @Pogie seni tanıdığıma sevindim@EDA hanımın misafirliği, güzelliği ve muhabbeti çok iyi. Ulaşım olarak merkezi bir lokasyonda ve ikramları oldukça iyi. Yatak konusunda fazla detaya girmek istemiyorum ama tek kelime ile özetleyecek olursak “HARİKA” diyebilirim. Bir detay daha eklemek istiyorum, oralda cidden çok iyi.