Onaylı Referans Efsane kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
4,104
Kendisiyle hızlı bir iletişimle aynı içerisinde randevu oluşturduk. Çıtı pıtı cıvıl cıvıl enerjisiyle karşılamasıyla ve çok güzel sohbetiyle dünya henagemesinde uzaklaştırdı. Yatak performansı bir o kadar mükemmeldi. Kendisi için efsane deniliyor ne kadar doğru olduğunu anladım. Tekrar görüşme dileğiyle

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Kendisiyle hızlı bir iletişimle aynı içerisinde randevu oluşturduk. Çıtı pıtı cıvıl cıvıl enerjisiyle karşılamasıyla ve çok güzel sohbetiyle dünya henagemesinde uzaklaştırdı. Yatak performansı bir o kadar mükemmeldi. Kendisi için efsane deniliyor ne kadar doğru olduğunu anladım. Tekrar görüşme dileğiyle

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,300
Tanıtım Konusu Referansları
Canımsın çok teşekkür ederim paylaşim için öpüyorum kocaman 🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: redback77
27,858
Üyeler
38,877
Konular
174,841
Yeni Üye