Beni defalarca evinde misafir eden Formumuzun en güzel hanımlarından Özbek Elif'i iki gün önce yine ziyaret ettim. Nisan ayı sonunda Foruma koyduğu 'Görüşme öncesi aynada son görüntülerim' sayfasındaki fotoğraflardan esinlenerek görüşmede tercih ettiğim tarz ve kıyafet için kendisinden istekte bulunmuş ve bu isteğimi ona yazdığım şiir tarzı bir mesaj ile iletmiştim.
ELİFNAME
Bugün güzel bir duş al
Bedenin ter temiz olsun
Tenin ipek gibi yumuşak
Vücudun mis gibi koksun
Saçlarını tara bırak açık kalsın
Yüzüne güzel bir makyaj yap
Kırmızı ruj sür dudaklarına
Sonra en seksi kıyafetini hazırla
Altında fırfırlı gri mini bir etek
Üstünde askılı siyah bir bluz olsun
Hayalimdeki sen ol öyle çık karşıma
O tatlı gülüşünle beni kapıda karşıla
Hoş geldin de sarıl boynuma
Dudaklarımdan öp şaşırt beni
Sıcaklığını hissedeyim
Sevgilimin evindeymişim gibi

O gün kendimi gerçekten sevgilimin evinde gibi hissettim. Her şey beklentimin çok üzerindeydi. Sadece güzelliği ve zarafeti değildi beni etkileyen, tatlı dili, güler yüzü ve keyifli sohbeti ile de aradığım her şey ondaydı. Tertemizdi. Ne zaman gitsem evi pırıl pırıldı.
Yatakta kendini erkeğini mutlu etmeye adamış bir huri gibiydi. Bana bu dünyada cenneti yaşattı. Zevkin doruklarına çıkardı. Bulutların üzerinde uçtuk. Veda zamanı bir memnuniyet anketi yapar ve sorardı. Mutlu oldun mu diye. Bu defa da sordu. Çok mutlu oldum ama sana doymadım dedim.
Evinden ayrılırken bu ayrılığın uzun sürmeyeceğini biliyordum. Çünkü gelecek sefer ondan hangi kıyafeti giymesini isteyeceğimi bugünden seçmiştim.