Selam forumdaşlar,
Forumun sessiz güzellerinden biriyle çok güzel geçen bir görüşmemiz oldu.
Bir hafta öncesinde kendisinden kaynaklı bir sebeple görüşmemiz iptal oldu ama hiç sorun etmedik bu durumu. Bir hafta boyunca iletişimiz devam etti ve sonunda görüşme günü geldi.
Benim davet ettiğim otelde, içimde kelebeklerin uçuştuğu,her anını unutamayacağım harika iki saat geçirdik. Tüm günü birlikte geçirsek bir saniyesinden bile sıkılmayacağım bir görüşmeydi. Elisa hanım çok güzel biriydi benim için
bunu daha onu görmeden bile anlamıştım. Her güzelin bir kusuru olur derler, kusurlarını unutturacak derecede güzelliği, hoşgörülü oluşu ve partnerine verdiği değer kusurlarını görmemenizi sağlar derecede.
Referans yazısını istemeye istemeye yazıyorum, çünkü kendisini kimseyle paylaşmak gelmiyor içimden.
Görüşmenin üzerinden saatler günler dahi geçse, her anı gözünüzün önüne geliyorsa belli ki çok etkilemiş sizi, bende de o durum yaşandı.
Özetle şahsım adına fevkaledenin fevkinde geçen görüşmeydi.
Zarfın üzerine bıraktığım notun karşılığını sonuna kadar veren, asla unutamayacağım, 2019 dan beri forumda yaşadığım en güzel birliktelikti.
İyiki geldin, iyiki tanıdım, Seni çok sevdim @Elisaa
Kimsenin seni üzmesine izin verme.
En güzel tanışmalarımdan biri olman dileğiyleydi, en güzel tanışmam oldu.

Forumun sessiz güzellerinden biriyle çok güzel geçen bir görüşmemiz oldu.
Bir hafta öncesinde kendisinden kaynaklı bir sebeple görüşmemiz iptal oldu ama hiç sorun etmedik bu durumu. Bir hafta boyunca iletişimiz devam etti ve sonunda görüşme günü geldi.
Benim davet ettiğim otelde, içimde kelebeklerin uçuştuğu,her anını unutamayacağım harika iki saat geçirdik. Tüm günü birlikte geçirsek bir saniyesinden bile sıkılmayacağım bir görüşmeydi. Elisa hanım çok güzel biriydi benim için

Referans yazısını istemeye istemeye yazıyorum, çünkü kendisini kimseyle paylaşmak gelmiyor içimden.

Görüşmenin üzerinden saatler günler dahi geçse, her anı gözünüzün önüne geliyorsa belli ki çok etkilemiş sizi, bende de o durum yaşandı.
Özetle şahsım adına fevkaledenin fevkinde geçen görüşmeydi.
Zarfın üzerine bıraktığım notun karşılığını sonuna kadar veren, asla unutamayacağım, 2019 dan beri forumda yaşadığım en güzel birliktelikti.
İyiki geldin, iyiki tanıdım, Seni çok sevdim @Elisaa
Kimsenin seni üzmesine izin verme.
En güzel tanışmalarımdan biri olman dileğiyleydi, en güzel tanışmam oldu.