Merhabalar arkadaşlar
Bence böyle bir paylaşımın yeri boş.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Canımsın sen@Taksim Meltem hayranlıkla seyredersin
Hislerime tercüman olmuşsunuz, bir Ankara çıkarması yapacağım kendisi için. Henüz görmesem de ben de aynı kanaatindeyim kendisi ile ilgili.@Banudeniz kendisiyle henüz görüşemedim maalesef ama yüz güzelliği olarak çok yüksek potansiyelli birisi olduğunu hissediyorum ses tonu bile çok güzel…
Boş değil daha önce açılmıştı ancak güzellik göreceli bir kavram olduğu için üyelerin yanılmaması adına silinmişti. Herkesin beğenisi farklı dolayısıyla herkes kendine göre en güzeli söylüyor.Bence böyle bir paylaşımın yeri boş.
Boş değil daha önce açılmıştı ancak güzellik göreceli bir kavram olduğu için üyelerin yanılmaması adına silinmişti. Herkesin beğenisi farklı dolayısıyla herkes kendine göre en güzeli söylüyor.
Unutmadan her kadın güzeldir![]()
Böyle bir soruya şöyle bir cevap vermek isterim siz ne kadar yakışıklısınız ya da neye göre yakışıklısınız kime göre yakışıklısınız şu kadınların güzellikleri vs yapmayın görecelidir senin hoşuna giden başkasının hoşuna gitmez güzellik görecelidir bana göre konu çok saçma bırakın insanların güzelliklerini çirkinliklerini çirkin kadın da güzeldir çirkin kadın yoktur insanları ayrıştırmayın ne olacak Ayşe çok güzel vay Fatma çok çirkin vay ne olacak şimdi bunu yazdıkları zaman güzellik nedir yapmayın kadınların kilolarıyla boylarıyla güzellikleriyle ayrıştırmayın keyfinize bakın paylaşımlara yorum yapın referanslarınızı yazın ya da referans yazın mutlu olduğunuz gorustugu hanımefendilerle alakalıMerhabalar arkadaşlar
Wallaha yatakta kora kor çarpışsın , hakkını versin isterse şeş beş olsunMerhabalar arkadaşlar
Canım benim, en güzel yüz sendeCanımsın sen![]()
YaniBöyle bir soruya şöyle bir cevap vermek isterim siz ne kadar yakışıklısınız ya da neye göre yakışıklısınız kime göre yakışıklısınız şu kadınların güzellikleri vs yapmayın görecelidir senin hoşuna giden başkasının hoşuna gitmez güzellik görecelidir bana göre konu çok saçma bırakın insanların güzelliklerini çirkinliklerini çirkin kadın da güzeldir çirkin kadın yoktur insanları ayrıştırmayın ne olacak Ayşe çok güzel vay Fatma çok çirkin vay ne olacak şimdi bunu yazdıkları zaman güzellik nedir yapmayın kadınların kilolarıyla boylarıyla güzellikleriyle ayrıştırmayın keyfinize bakın paylaşımlara yorum yapın referanslarınızı yazın ya da referans yazın mutlu olduğunuz gorustugu hanımefendilerle alakalı