Eski referanslar

Durum
Sosyal Coin
8,815
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.SosyalForuma yeni üye oldum haliyle burada referansım yok ama diğer ForumZ*** a yıllardır üyeyim çok sayıda görüşme yaptım referanslarım var orada.Pek çok ortak pembiş dikkatimi çekti ama sadece burada olup diğer platformda olmayan pembişler için;hem burada hem diğer platformda olup görüşme yaptığım diğer forumdaki referanslarım geçerli olur mu merak ettim ☺️ Keyifli akşamlar herkese...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
30,973
İkisinde de ortak olan referans olan varsa geçmişte görüşmüştüm diye referans aç. Ben iki forumdan da devam ediyorum. Bura daha güncel ve aktif. Diğeri sahipsiz gibi hissettiriyor

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Wlydr34
Durum
Sosyal Coin
8,815
İkisinde de ortak olan referans olan varsa geçmişte görüşmüştüm diye referans aç. Ben iki forumdan da devam ediyorum. Bura daha güncel ve aktif. Diğeri sahipsiz gibi hissettiriyor
Bu şekilde eski referanslarım için bu forumda yeni referans başlıkları açmamın sakıncası olur mu acaba adminlerimiz bu konuda bilgi verebilir mi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
35,402
Bu şekilde eski referanslarım için bu forumda yeni referans başlıkları açmamın sakıncası olur mu acaba adminlerimiz bu konuda bilgi verebilir mi
Süresi önemli gidip 1 yıl öncesinin referansını açarsan partnerin hatırlaması zor olacağından onaylanamayacak. Görüşeceğiniz kişilere referanslarınız hakkında bilgi verirseniz pembişler aralarında sorar öğrenir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Wlydr34 ve Hawkeye
27,833
Üyeler
38,853
Konular
174,813
Yeni Üye