@Ataşehir Ezgi hanımla pzt günü 3 saatlik harika bir görüşme gerçekleştirdik. Benim çok vaktim yoktu çünkü Son anda bir başka bayan arkadaşın son saniye hastası çıkmasından dolayı programım iptal olmuştu. Buna rağmen Randevuyu o kadar hızlı ayarladık ki, kendisine bana bu kadar hızlı güvenip 1-2 saat içinde buluşabildiğimiz için çok teşekkür ediyorum. Ataşehir'de benim kaldığım popüler bir otele zamanında geldi ve harika 3 saatlik programımız başladı. Kendisi resimlerde göründüğünden daha da ateşli harika bir kadın. Samimi sıcak sohbetimiz de beni çok rahatlattı. Zekasıyla bütün zorlukların üstesinden gelmiş, güçlü, enerji dolu, cıvıl cıvıl, hep pozitif ve karşısındakini de yukarı kaldıran bir kadın. Tanıştığıma çok memnun olduğum ve bu sefer incall olacak şekilde tekrar görüşmek istediğim biri oldu. Yatağa geçince, orada da insanın aklımı başımdan aldı ve bana bir iş olarak değil gerçekten kız arkadaşımmış gibi davrandığı bir 3 saat oldu. Masajın, kostümlerin Herşey harikaydı. Her saniyesine değdi. Teşekkürler..