Onaylı Referans Ezgi ile güzel bir gece

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Ataşehir Ezgi ile önceden tanışmışlığımız var, sayesinde güzel bir gece geçirdik, gayet anlayışlı ve uyumluydu. Sağolsun kendi yerime kadar masaj yatağı bile getirdi. Kendisi ile tanışmanızı tavsiye ederim.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,227
Tanıtım Konusu Referansları
@Ataşehir Ezgi ile önceden tanışmışlığımız var, sayesinde güzel bir gece geçirdik, gayet anlayışlı ve uyumluydu. Sağolsun kendi yerime kadar masaj yatağı bile getirdi. Kendisi ile tanışmanızı tavsiye ederim.
Merhabalar kuzum benim oncelikle güzel sözlerin ve düşüncelerin için teşekkür ederim bebegim🥰benim içinde çok keyifli bir geceydi🥰 uzun bir aradan sonra seni tekrar gördüğüm için çok çok mutlu oldum🥰🥰seni kocaman öpüyorum💋 tekrar tekrar görüşebilmek dileğiyle diyelim bebegim arayı çok açmadan❤️❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: dede
27,874
Üyeler
38,896
Konular
174,916
Yeni Üye