• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • ATAŞEHİR EZGİ
  • ATAŞEHİR EZGİ | Referanslarım
  • Ezgi ile
  • Onaylı Referans Ezgi ile

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    3,314
    @Ataşehir Ezgi ile evinde görüştük. Kendisi çok güzel, tatlı dilli ve dünya iyisi bir kadın. Yatakta yaşanılanlar özel şeylerdir bahsetmek istemiyorum ama kendisiyle vakit geçirdiğim her dakikadan ayrı ayrı keyif aldım. Yatak dışında da çok güzel şeyler paylaştık. Buradan kendisine her şey için çok teşekkürler :)

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    @Ataşehir Ezgi ile evinde görüştük. Kendisi çok güzel, tatlı dilli ve dünya iyisi bir kadın. Yatakta yaşanılanlar özel şeylerdir bahsetmek istemiyorum ama kendisiyle vakit geçirdiğim her dakikadan ayrı ayrı keyif aldım. Yatak dışında da çok güzel şeyler paylaştık. Buradan kendisine her şey için çok teşekkürler :)

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    42,227
    Tanıtım Konusu Referansları
    Bebegim merhaba öncelikle referansın için teşekkür ederim seni tanıdığım için çok memnun oldum iyi geldin iyi ki tanıdım seni tekrar görüşmek üzere❤️

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Muratmeta
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • ATAŞEHİR EZGİ
  • ATAŞEHİR EZGİ | Referanslarım
  • Ezgi ile
  • 27,823
    Üyeler
    38,836