Onaylı Referans Fevkaladenin fevkinde 😘

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
12,426
Arkadaşlar forumda defalarca kez görüşme yaptım lakin ilk yorumumu Sahra için yapıyorum sağolsun beni kırmadı ofisime geldi istediğim kıyafetleri de giydi :)
Ön sevişme konusuna gelecek olursak eğer çok sağlam öpüşüyor kendini tam anlamıyla sizi mutlu etmeğe odaklanmış olarak bulabilirsiniz her pozisyonu deneyerek güzel bir birliktelik yaşadık bu arada 6 defa kendisiyle görüştüm dakik söylediği saatte gelir anlayışlı ve gerçekten kültürlü birisi çok teşekkür ederim tekrardan

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Arkadaşlar forumda defalarca kez görüşme yaptım lakin ilk yorumumu Sahra için yapıyorum sağolsun beni kırmadı ofisime geldi istediğim kıyafetleri de giydi :)
Ön sevişme konusuna gelecek olursak eğer çok sağlam öpüşüyor kendini tam anlamıyla sizi mutlu etmeğe odaklanmış olarak bulabilirsiniz her pozisyonu deneyerek güzel bir birliktelik yaşadık bu arada 6 defa kendisiyle görüştüm dakik söylediği saatte gelir anlayışlı ve gerçekten kültürlü birisi çok teşekkür ederim tekrardan

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
18,397
Tanıtım Konusu Referansları
Ben teşekkür ederim bebeğim herşey için 🥰😍😍😘😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Psiko0686
27,833
Üyeler
38,854
Konular
174,815
Yeni Üye