Kullanıcı adı: Fulya Ekici
İsim (Name): Fulya Ekici
Yaş (Age) : 26
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Şişli / Fulya
Boy (length): 1.60
Kilo (Weight): 49
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 65
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Esmer
Vücut Tipi (Body Type) : Minyon (petite)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma), Ayak fetişi (foot fetish), Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Group Sex
İletişim (Contact) : +44 7537 102422
Hakkımda (About Me):
Merhaba,
Fulya Ekici ben. Bakımlı ,çıtı pıtı, yüz güzelliğine ve fiziğine güvenen, temizliğe önem veren biriyim.
Görüşmelerimi 4-5 yıldızlı otellerde ve referans dahilinde Şişli / Fulya'daki evimde gerçekleştiriyorum. Evimin konumunda park sorunu yoktur.
Fotoğraflarım güncel, orijinal ve bana aittir.
️ Yüzümde ve vücudumun hiçbir yerinde estetik yoktur, doğallıktan yanayım.Yüzüme fiziğimden daha çok güveniyorum...
Görüşmelerimi sevgili tadında ve birebir gerçekleştiriyorum, lütfen grup veya kız arkadaş talebinde bulunmayınız
karşılıklı beğeni olmadığı takdirde her iki tarafta görüştürmeyi sonlandırma hakkına sahiptir...
Temizlik ve hijyen konusunda son derece hassasım, partnerimden de aynı özeni ve hassasiyeti beklerim 
Alkol sizin isteğiniz üzerine eşlik edecek kadar kullanıyorum (sadece outcall görüşmelerimde )
Kesinlikle evimde alkol kullanamazsınız ve alkollü kişilerle görüşmüyorum
Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımım yoktur. Kullanan kişilerle de kesinlikle görüşme yapmıyorum .bunu dikkate almayıp kulanıp gelen kişilerle görüşmeyi keserim, ücretimi de alırım.
Genital siğil varlığı olan kişilerle ilişkiye girmiyorum lütfen tedavinizi olun.Oral yaparken fark edersem görüşmeyi bitiririm ücretimi de alırım lütfen duyarlı olalım. Birbirimizin vaktini almayalım.
Asla CİM - CİF yapmıyorum
Asla ANAL yapmıyorum
KONDOMSUZ KALMIYORUM
Görüşme ücretlerim 
Outcall (Hotel ) :
1 saat 7.000 TL (1 seans)
2 saat 10.000 TL (2 seans)
3 saat 15.000 TL
5 saat 20.000 TL
8 saat 30.000 TL
12 saat 40.000 TL
Incall (ev):
1 saat 5.000 TL (1 seans)
2 saat 7.000 TL (2 seans)
3 saat 10.000 TL (3 seans)
Outcall (hotel) görüşmelerimde mesafeye göre taksi ücreti almaktayım.
Şehir dışı görüşmelerim mesafeye göre değişmektedir, WhatsApp'tan bilgi alınız.
Görüşme ücretlerim sabittir.Kesinlikle pazarlık yapmayınız......
Ücreti görüşmemizin başlangıcında , ücret konusu açılmadan zarf içinde iletmenizi rica ediyorum...
Aramalara cevap vermiyorum, Whatsapp üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz. Lütfen kendinizi tanıtın ve yapmak istediğiniz programla ilgili bilgi verin.
Kaliteli bir birliktelik için bir telefon kadar yakınım 
Görüşmek dileğiyle

Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki

Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Fulya Ekici
Yaş (Age) : 26
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Şişli / Fulya
Boy (length): 1.60
Kilo (Weight): 49
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 65
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Esmer
Vücut Tipi (Body Type) : Minyon (petite)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma), Ayak fetişi (foot fetish), Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Group Sex
İletişim (Contact) : +44 7537 102422
Hakkımda (About Me):Merhaba,
Fulya Ekici ben. Bakımlı ,çıtı pıtı, yüz güzelliğine ve fiziğine güvenen, temizliğe önem veren biriyim.

1 saat 7.000 TL (1 seans)
2 saat 10.000 TL (2 seans)
3 saat 15.000 TL
5 saat 20.000 TL
8 saat 30.000 TL
12 saat 40.000 TL

1 saat 5.000 TL (1 seans)
2 saat 7.000 TL (2 seans)
3 saat 10.000 TL (3 seans)

Görüşmek dileğiyle

Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
IMG-20220913-WA0005.jpg15.5 KB · Görüntüleme: 1
-
IMG-20231208-WA0024.jpg78.7 KB · Görüntüleme: 1
-
Screenshot_20231218_180241_com.whatsapp_edit_270852360563358.jpg110.2 KB · Görüntüleme: 1
-
IMG_7097.jpeg121.5 KB · Görüntüleme: 1
-
IMG_7098.jpeg102.7 KB · Görüntüleme: 1
-
IMG_7095.jpeg101.3 KB · Görüntüleme: 1
-
IMG_7093.jpeg95.3 KB · Görüntüleme: 1
-
IMG_7091.jpeg73.1 KB · Görüntüleme: 1
-
IMG_7092.jpeg121.5 KB · Görüntüleme: 1