• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • FULYA EKİCİ
  • FULYA EKİCİ | Referanslarım
  • Fulya Hanım’la Tanışmam Bambaşka
  • Onaylı Referans Fulya Hanım’la Tanışmam Bambaşka

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    7,242
    Selam forumdaşlar,
    Daha önce farklı paylaşımlar da yapmıştım ama @Fulya Ekici hanım çok farklı.
    Öncelikle çok güzel, kültürlü ve size kendinizi değerli hissettiriyor.
    Normalde sohbet etmeyi çok sevmeseniz bile eminin sizinle sohbet edecek ortamı yaratır. Göğüsleri önceki konularda bahsedildiği gibi süper, ayakları efsane, ve tüm vücudu çok iyi. Özel anlarda da uyum sağlaması, gözünüze bakarak oral yapması sevişmesi derken, tekrar görüşülecek pembişler listesinin başına geçti benim için. Eve giriş çıkış da kolaydı. Çok teşekkürler @Fulya Ekici

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Selam forumdaşlar,
    Normalde sohbet etmeyi çok sevmeseniz bile eminin sizinle sohbet edecek ortamı yaratır. Göğüsleri önceki konularda bahsedildiği gibi süper, ayakları efsane, ve tüm vücudu çok iyi. Özel anlarda da uyum sağlaması, gözünüze bakarak oral yapması sevişmesi derken, tekrar görüşülecek pembişler listesinin başına geçti benim için. Eve giriş çıkış da kolaydı. Çok teşekkürler @Fulya Ekici

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    23,047
    Tanıtım Konusu Referansları
    Selam forumdaşlar,
    Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum canım 😇 güzel yorumun için teşekkür ederim 🙏 tekrardan görüşmek dileğiyle 💋💋💋

Beğenenler:
    • Sevdim
    • Beğen
    Tepkiler: emirozsoyy ve Qwerty1
    Durum
    Sosyal Coin
    7,339
    Paylaşım için teşekkürler. Fulya Hanım ile ilk fırsatta ben de tanışmak istiyorum :)

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    8,287
    Sevişmenize sağlık, yaşayana ve yaşatanlara teşekkür ederiz

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    1,167
    Referans için teşekkür ederim. Fulya hanım radarımda umarım en kısa zamanda görüşürüm...

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • FULYA EKİCİ
  • FULYA EKİCİ | Referanslarım
  • Fulya Hanım’la Tanışmam Bambaşka
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,761