@vip_kumsal hanımı uzun süredir x’ten takip ediyorum kendim manisalıyım. İzmir’de olduğum bir gün incall görüşme talebim oldu hızlı ve düzgün bir iletişimden sonra hemen randevulaştık. Evi buca’da düzgün bir muhitte. Ev düzeni temiz ve düzenli ikramları duş imkanı sağlaması da hoş detaylar. Gelelim kumsal hanıma
; kendisi bakır saçlı , düzgün fizikli , güler yüzlü çok güzel bir kadın . İlk karşılamadı, ilgi alakası ve güler yüzü sizi rahat ettiriyor. Biraz hoş sohbetten sonra yatak odası kısmı ise bambaşka. Her pozisyona uyum sağlayan çok istekli bir kadın tam bir gf deneyimi sunuyor.
En kısa sürede tekrar görüşmek üzere
Kumsal hanımın beni çıkarması adına ikinci görüşmemiz bir arkadaşımla beraber kumsal hanımın evinde kendisine gözdeniz hanımın eşlik ettiği bir görüşmemiz daha olmuştu. Arkadaşım gözdeniz hanımın partneri olurken ben yine kumsal hanımın kollarındaydım

En kısa sürede tekrar görüşmek üzere

Kumsal hanımın beni çıkarması adına ikinci görüşmemiz bir arkadaşımla beraber kumsal hanımın evinde kendisine gözdeniz hanımın eşlik ettiği bir görüşmemiz daha olmuştu. Arkadaşım gözdeniz hanımın partneri olurken ben yine kumsal hanımın kollarındaydım

Son düzenleme: