• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • İNCİLAY
  • İNCİLAY | Referanslarım
  • Geç gelen referans
  • Onaylı Referans Geç gelen referans

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    5,550
    @İNCİLAY mükemmel ötesi bir kadın. Ağırlaması, ikramları, evinin temizliği cidden harika. Fotoğraflardan çok daha güzel ve muhabbeti çok hoş bir kadın. Diğer konudan bahsedecek olursak benim kelime darağacım yeteceğini zannetmiyorum gidin hissedin.

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    @İNCİLAY mükemmel ötesi bir kadın. Ağırlaması, ikramları, evinin temizliği cidden harika. Fotoğraflardan çok daha güzel ve muhabbeti çok hoş bir kadın. Diğer konudan bahsedecek olursak benim kelime darağacım yeteceğini zannetmiyorum gidin hissedin.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    10,055
    Tanıtım Konusu Referansları
    Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim bebeğim geldiğin ve beni seçtiğin için mutlu oldum yeniden kavuşmak ve aşk yapmak üzere öpüyorum 🌸😘💐🐹❤️

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • İNCİLAY
  • İNCİLAY | Referanslarım
  • Geç gelen referans
  • 27,823
    Üyeler
    38,836
    Konular
    174,732