• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • ASLI BEYLİKDÜZÜ
  • ASLI BEYLİKDÜZÜ | Referanslarım
  • Geç gelen referans
  • Olumlu Görüşme Geç gelen referans

Olumlu görüşme referansıdır.
    Durum
    Sosyal Coin
    8,242
    Merhabalar, @ASLI Hanım'la Ağustos ayı başında 1 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Evi gayet güzel ancak biraz park problemi yaşayabilirsiniz. Aslı Hanım oldukça ilgili. Görüşme esnasında ilgisi üzerinizden bir an olsun eksilmiyor. Gerginliğinizi almak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ancak ne zaman ki yatak odasına geçiliyor o zaman içinden ön kaplan gücünde bir kadın çıkıyor. Dişiliğini sonuna kadar hissediyorsunuz. Keşke zamanım olsaydı ve o gün yanında daha uzun kalabilseydim diyorum. Yolum bir daha o tarafa düşerse kendisine muhakkak uğrayacağım

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Merhabalar, Aslı Hanım'la Ağustos ayı başında 1 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Evi gayet güzel ancak biraz park problemi yaşayabilirsiniz. Aslı Hanım oldukça ilgili. Görüşme esnasında ilgisi üzerinizden bir an olsun eksilmiyor. Gerginliğinizi almak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ancak ne zaman ki yatak odasına geçiliyor o zaman içinden ön kaplan gücünde bir kadın çıkıyor. Dişiliğini sonuna kadar hissediyorsunuz. Keşke zamanım olsaydı ve o gün yanında daha uzun kalabilseydim diyorum. Yolum bir daha o tarafa düşerse kendisine muhakkak uğrayacağım

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • ASLI BEYLİKDÜZÜ
  • ASLI BEYLİKDÜZÜ | Referanslarım
  • Geç gelen referans
  • 27,823
    Üyeler
    38,836
    Konular
    174,728