• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • İNCİLAY
  • İNCİLAY | Referanslarım
  • Geç Gelen Referans
  • Onaylı Referans Geç Gelen Referans

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    7,339
    Merhabalar, @İNCİLAY ile şubat ayında 2 saatlik incall bir görüşme gerçekleştirdik. Şubat ayında İstanbul'a yağan karı hatırlarsınız, kardan dolayı görüşme gününü bir türlü ayarlayamasak da uygun vakit bulup programı gerçekleştirdik. Evine araç ile gittim, park yeri konusunda sıkıntı olmadı. Zaten bildiğim bir muhit olduğu için bulmakta da zorluk yaşamadım.
    Evi çok düzenli ve temizdi. Kapıda sıcak bir şekilde beni karşıladı, sonrasında kahve ikramıyla sohbete başladık. Evine ilk girdiğimde kitaplığı dikkatimi çekti, kendisi okumayı ve gezmeyi seven birisi benim gibi, kahve ve ikramları eşliğinde gezdiğimiz yerlerden-kültürlerden sohbet etmeye başladık. Sonrasında duşa geçtim ve banyosu da pırıl pırıldı. Tek kullanımlık terlikten, bornoz ve diş fırçasına kadar her şeyi düşünmüş. Yatak konusunda ise sizi mutlu etmek için her isteğinize ayak uyduruyor. Her şey için teşekkürler, tekrar görüşmek -kendi deyimiyle- aşk yapmak üzere...

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Merhabalar, @İNCİLAY ile şubat ayında 2 saatlik incall bir görüşme gerçekleştirdik. Şubat ayında İstanbul'a yağan karı hatırlarsınız, kardan dolayı görüşme gününü bir türlü ayarlayamasak da uygun vakit bulup programı gerçekleştirdik. Evine araç ile gittim, park yeri konusunda sıkıntı olmadı. Zaten bildiğim bir muhit olduğu için bulmakta da zorluk yaşamadım.
    Evi çok düzenli ve temizdi. Kapıda sıcak bir şekilde beni karşıladı, sonrasında kahve ikramıyla sohbete başladık. Evine ilk girdiğimde kitaplığı dikkatimi çekti, kendisi okumayı ve gezmeyi seven birisi benim gibi, kahve ve ikramları eşliğinde gezdiğimiz yerlerden-kültürlerden sohbet etmeye başladık. Sonrasında duşa geçtim ve banyosu da pırıl pırıldı. Tek kullanımlık terlikten, bornoz ve diş fırçasına kadar her şeyi düşünmüş. Yatak konusunda ise sizi mutlu etmek için her isteğinize ayak uyduruyor. Her şey için teşekkürler, tekrar görüşmek -kendi deyimiyle- aşk yapmak üzere...

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    10,055
    Tanıtım Konusu Referansları
    Bu güzel düşüncelerin için çok mutlu oldum💕🌸 Her biriniz benim için çok kıymetlisiniz😍 Yanımdan ayrılırjen her anlamda şifalanmış ve rahatlamış olarak gitmeniz beni çok mutlu ediyor💙💐Geldiğin için bu güzel yazıya vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim ❤️ Ayrıca aşk yapmak üzere söylememin böyle gündeme gelmesi güzel etki oluşturması beni çok mutlu etti ❤️❤️ Yeniden aşk yapmak üzere benim tatlı bebeğim öpüyorum😘❤️💐🍒

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • İNCİLAY
  • İNCİLAY | Referanslarım
  • Geç Gelen Referans
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,761