Onaylı Referans Gecikmeli referans

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,736
Sahra ile aralikda anakaradayken bir kez daha görüstük. planim cok net olmadigindan biraz son anda ayarlayabildik ama beni kirmadi, saat biraz gec olsada kaldigim otele geldi.
Görüsme bastan sona cok keyifli gecti,ickimizi ictik muhabbetimizi ettik. Sahra sex konusunda benim kadar hevesliydi ve bence cok iyi iki seansimiz oldu, Umarim Sahra da benim kadar zevk almistir.
Ankaraya tekrar gelmek icin güzel bir bahane.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Sahra ile aralikda anakaradayken bir kez daha görüstük. planim cok net olmadigindan biraz son anda ayarlayabildik ama beni kirmadi, saat biraz gec olsada kaldigim otele geldi.
Görüsme bastan sona cok keyifli gecti,ickimizi ictik muhabbetimizi ettik. Sahra sex konusunda benim kadar hevesliydi ve bence cok iyi iki seansimiz oldu, Umarim Sahra da benim kadar zevk almistir.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
18,397
Tanıtım Konusu Referansları
Teşekkürler hayatım her zamana beklerim aldığım zevkli dakikalar da harikaydı 🥰😍😍😘

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,854
Konular
174,815
Yeni Üye